To je to što me zanima!

Voditeljica Maja Ciglenečki je postala Barbie na jedan dan

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Uz nju se budi cijela Hrvatska. Dok većina spava, Maja Ciglenečki ustaje u 3:30 i sprema se za jednu od najdugovječnijih HRT-ovih emisija. Tek je u srpnju, dok je uživala na godišnjem, mogla zaboraviti na namještanje alarma.

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Zorica Kondža pozirala nam je kao Meryl Streep: 'Jedva čekam koncert u Opatiji, on je kruna'

Za našu naslovnicu transformirala se u najpoznatiju lutku na svijetu - Barbie koju je prošle godine utjelovila Margot Robbie. U velikom intervjuu samo za Cafe prisjetila se TV početaka, krajem kolovoza proslavit će desetu godišnjicu braka, a u rujnu pet godina otkad je dio HRT-ove ekipe 'Dobro jutro, Hrvatska'.

- Ni na kraj pameti nije mi bilo da ću sjediti na mjestu Olivera Mlakara, Helge Vlahović, Željke Fattorini... I dalje se osjećam počašćeno - rekla nam je Maja.

POPULARNI PJEVAČ Znaš li tko sam? Nekad je lopte ganjao po terenima, a već 25 godina vlada pozornicom...

Bili smo na setu nove sapunice Nove TV 'U dobru i zlu', a otkrivamo i sve kandidate 'Života na vagi', omiljenog RTL-ova showa koji uskoro počinje.

Pogledali smo seriju 'The Boys', a u vremeplovu se prisjetili francuske legende Alaina Delona, koji je preminuo prije nekoliko dana.

Donosimo i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom broju Cafea. U petak na svim kioscima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • knjiga_otkrivenja 22.08.2024.

    Maja je cool

Komentiraj...
Vidi sve komentare