To je to što me zanima!

Vodila je mušku 'repku', a zbog njega bila je i na sudu: Ona je bila velika ljubav Toše Proeskog

Andrijana Budimir udala se pet godina nakon Tošine smrti, za ugostitelja iz Skoplja. Par je dobio sina Maksima
Vidi originalni članak

Prošlo je 17 godina od smrti makedonskog slavuja Toše Proeskog. Nedugo nakon tragedije mediji su saznali za Tošinu vezu s bivšom rukometašicom i raspisali se o njegovoj djevojci Andrijani BudimirNjihova ljubavna priča započela je 2001. godine. Tri godine nakon što su prohodali, Toše i Andrijana su se razišli. Kasnije su se pomirili i počeli zajedno živjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nekad mi je Toše nosio bijele ruže, moje omiljeno cvijeće. Sad ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošin grob završim u bolnici - ispričala je jednom Andrijana.

Nakon tragične nesreće Andrijana je naišla na brojne osude, a oduvijek je imala probleme s Tošinom menadžericom Ljiljanom Petrović. Optužila je Andrijanu da laže i da nikad nije bila djevojka slavnog pjevača. 

– Nikada nisam razumjela njezino posesivno ponašanje. Na promociji njegova albuma uvjeravala ga je da sam dolaskom sve upropastila. Jednom sam ga nazvala i ona se javila. Zatražila sam je da mu proslijedi telefon, ali ona je odgovorila da nas dvoje ne možemo biti zajedno – ispričala je jednom prilikom Andrijana.

Ta priča je rasplet doživjela tek na sudu na kojem je Andrijana morala braniti njihovu ljubav, a sud je na kraju presudio u njezinu korist te joj je Petrović morala isplatiti odštetu od 300.000 makedonskih dinara zbog klevete te platiti 500 eura sudskih troškova.

TUŽAN DAN FOTO Ovako su se hrvatske zvijezde opraštale od Toše 2007.

Pet godina nakon Tošine smrti, 2012. Andrijana se udala za ugostitelja iz Skoplja s kojim je 2014. dobila sina Maksima. U mladosti je igrala rukomet, bila je prva trenerica muške reprezentacije Sjeverne Makedonije, a danas trenira djecu i mlade.

Vlasnica je i voditeljica privatne rukometne škole, a zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj karijeri u sportu makedonski mediji ju zovu 'čeličnom lady rukometa'.

IMAO JE SAMO 26 GODINA... Prije 17 godina plakala je regija, a ovako je Toše pričao noć prije smrti: 'Tražim oporavak...'

Toše Proeski je 16. listopada 2007. godine oko 6 sati i 20 minuta ujutro, izgubio život u 27. godini u prometnoj nesreći nedaleko od Nove Gradiške, dok su njegova menadžerica Ljiljana Petrović i Georgij Georgijevski prošli s manjim ozljedama. Georgijevski, koji inače nije ni putovao s njima, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u prikolicu tegljača.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare