To je to što me zanima!

Vlatka Pokos ima novu pjesmu, poslušajte njenu 'Ženu od afera'

Novom pjesmom 'Žena od afera' Vlatka izlazi iz svoje zone komfora u glazbenom i stilskom smislu te priprema iznenađenje za svoju postojeću, ali i novu publiku
Vidi originalni članak

Nakon višegodišnjeg izbivanja s hrvatske glazbene scene i života u inozemstvu, Vlatka Pokos vraća se singlom intrigantnog naziva 'Žena of afera' kojom Vlatka izlazi iz svoje zone komfora u glazbenom i stilskom smislu te priprema iznenađenje za svoju postojeću, ali i novu publiku.

Pjesma je nastala u suradnji s mladom ekipom glazbenika u sastavu: Sharki, Giovane i Rols Roks, koje zasigurno čeka uspješna glazbena karijera.

PREDSTAVILI NOVI DUET ToMa i Franka imaju novi duet, a otkrio je i neke detalje: 'Ja se sredio, a ona došla u trenirci...'

Nakon senzacionalnog nastupa na spektaklu Mega Dance Party u Areni, u veljači ove godine, ponesena entuzijazmom i emocijama koje je podijelila s vjernom publikom, odlučila je zakoračiti u novi glazbeni pravac i približiti se i mlađoj publici.

Tom prilikom Vlatka je izjavila za magazin Story:

- Scena mi je u krvi i rođena sam za nju, to je moj prirodni ambijent. Beskrajno sam uživala u nastupu, atmosferi i energiji koju sam osjetila od publike. S obzirom na to da me dulje nije bilo na estradi, nisam bila sigurna što mogu očekivati. No ono što sam osjetila te večeri, bila je čista ljubav.

ULAZNICE SU U PRODAJI Prljavci predstavili novu pjesmu i najavili drugu Arenu Zagreb: 'Prva se baš brzo rasprodala...'

Vlatkina nova pjesma 'Žena od afera' koja se poigrava konotacijama vezanima za njen život, sigurno će pronaći put do vaših srca, playera i plesnih podija.

POSLUŠAJTE PJESMU:

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sanjakorać 06.06.2024.

    U Srbiji imaju ženu od Sultana,mi ženu od Afera.Ko je Afer?

  • škemba 06.06.2024.

    Zovite Malca u Dolčevitu da nađe Guida Minea za kad će taj petak remix. Ovo s gangsta producentima nije ni prijetnja Prijović. Daleko je ta Arena...

  • Čuvam prasce 06.06.2024.

    Neće se ta kruha najesti od pjevanja 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare