To je to što me zanima!

Vlasnik Sokol Marića je oženio mladu Kolumbijku, za 24sata je otkrio: 'Odlično smo se zabavili'

Zlatko Marić i Valentina Echeverri vjenčali su se u prisustvu obitelji i prijatelja, a imali su dva vjenčanja. Slavne 'face' pridružile su se u čestitkama novopečenom paru
Vidi originalni članak

Zlatko Marić, vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić, početkom lipnja se oženio. Sudbonosno 'da' izgovorio je mladoj Kolumbijki, Valentini Echeverri.

SLAVLJE U ZAGREBU Dvije svadbe, troje djece, jedna ljubav: Evo kako je izgledalo vjenčanje Luke i Vanje Modrić

- Da, istina je - potvrdio je za 24sata Marić. 

Otkrio nam je i da su imali dva vjenčanja. Prvo je bilo u Bogoti od kuda je njegovo novopečena supruga, nakon čega su privatnim avionom letjeli na Turks i Caicos, gdje se održalo drugo. Par se upravo na tom otočju i upoznao jer Zlatko tamo provodi veći dio godine. Na otočju iznajmljuje i četiri luksuzne vile. Otkrio nam je i da njegova Valentina dolazi iz imućnije kolumbijske obitelji.

DOGAĐAJ GODINE VIDEO Snaha Roda Stewarta je otkrila detalje s vjenčanja u Dubrovniku: 'Ovo je bio znak...'

- U vili se nastavili proslava. Valentina i ja smo sretni što su oba vjenčanja dobro prošla. Sve je bilo lijepo organizirano i naši gosti su se, kao i mi odlično zabavili - govori nam Marić. 

Na vjenčanju su, kaže nam, bili i premijer i cijela vlada otočja Turks i Caicos. 

-  Na vjenčanje su stigli i prijatelji koje sam stekao na otočju u 15 godina, ali i prijatelji iz Hrvatske. Naravno, došli su i moji sinovi - ispričao nam je.

Čestitkama za vjenčanje pridružile su i slavne 'face' poput Rihanne, Jennifer Lopez, Drakea, Malume, ali i brojni nogometaši i košarkaši, kako nam je rekao Marić.

Idi na 24sata