To je to što me zanima!

Vivien iz 'Ljubav je na selu' opet pokušala proći u 'Superstaru': Severinu nije impresionirala...

Vivien, inače, studira pravo, a završila je i srednju glazbenu školu, pa je prošle godine u 'Superstaru' pokušala ostaviti dojam na žiri pjevajući 'Nah Neh Nah' od Vaya Con Dios
Vidi originalni članak

Natjecateljica ovogodišnje sezone showa 'Ljubav je na selu', Vivien Kurtović iz Novog Sada, nastupila je u 'Superstaru'.

NOVA SEZONA 'SUPERSTAR' Huljić dodijelio svoju platinastu kartu harmonikašu Leonu, a žiri je bez teksta ostavila Zrinka

Vivien je zapjevala 'La Vie en Rose' od Edith Piaf te svoju autorsku pjesmu. Zasvirala je violinu, a njezin prijatelj Dimitrije je, pak, zasvirao klavir.

- Pjevanje je bilo kao sviranje violine - vrlo neujednačeno. Edith Piaf je jedna od najvećih pjevačica prošlog stoljeća. Od mene ovog puta ne - jasna je Severina bila.

Filip je pohvalio pijanista pa im je on dao 'da' i ostao sam, ostatak žirija udijelio je Vivien 'ne'.

Vivien, inače, studira pravo, a završila je i srednju glazbenu školu, pa je prošle godine u "Superstaru" pokušala ostaviti dojam na žiri pjevajući "Nah Neh Nah" od Vaya Con Dios, te je svirala violinu. Na pozornici je i zaplesala. 

"Samo ti se žurilo da to odradiš. Nigdje u tome nije bilo spontanosti. Nedostaje ekspresije, jednostavno si odradila" - nije ipak bio zadovoljan Tonči Huljić tad, kao ini sad.

Vivien je ranije ispričala kako se odlučila prijaviti.

- Sjedila sam jedan dan, slušala novu pjesmu Jelene Rozge i shvatila da traju prijave za drugu sezonu. Rekla sam sama sebi: 'Idemo, možda i meni Tonči napiše pjesmu - otkrila je tad.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Povišica od dve iljade 29.09.2024.

    Ona radi ono nešto.

  • mirko52.santol@gmail.com 29.09.2024.

    Umjesto Ljubav je na selu, više bi odgovarao naziv Big brader na selu. Maltene pa čiste orgije.

  • Sicario123 29.09.2024.

    Odi radi nesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare