To je to što me zanima!

Vitasović u bolnicu odlazi samo zbog psihoterapije

Istarski pjevač Alen Vitasović (41) ističe kako nije istina da se nalazi na liječenju. U bolnicu odlazi jedanput na tjedan. Supruga mu je velika podrška
Vidi originalni članak

Nisam ni na kakvom liječenju, kao što nisam nakon Dore završio na ispumpavanju želuca. Na psihoterapiju u bolnicu idem jedanput na tjedan, tamo su me vjerojatno i vidjeli, rekao nam je Alen Vitasović, koji se već neko vrijeme liječi od alkoholizma. Popularni Istrijan dodao je kako njegova glazbena karijera nije stala zbog liječenja.
Osim novog albuma, priprema se za nastup na Radijskom i Splitskom festivalu, te Melodijama Istre i Kvarnera, a ponovo će surađivati s Liviom Morosinom, s kojim je radio na početku karijere. Supruga Sandra velika mu je podrška u ovoj teškoj situaciji. Imaju dvoje djece, sina Ivana (14) i kćer Miju (6). I glumac Hrvoje Kečkeš (33) bori se s alkoholizmom iako to nikad nije htio javno priznati. Tek je nekoliko puta natuknuo da voliti popiti pokoju čašicu pića, ali se trudio demantirati da je ovisan o alkoholu. Prije dva tjedna Kečkeš je zbog problema s alkoholom ponovno završio u bolnici na liječenju. Ovog puta hospitalizirali su ga u zagrebačkoj Psihijatrijskoj bolnici Vrapče.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • brezanova 02.04.2009.

    Alkoholizam je teška bolest.Ne samo da trpi jedan član obitelji nego 3-4 . Ako se Alen ne izliječi ode mu obitelj i karijera. Teško je alkoholičaru priznati da je ovisnik. On će vam uvijek reći da on može bez alkohola ,što je laž. Kad on prizna ovisnost lakše mu je i odlazak na liječenje. Obitelj mu mora pomoći inače nama ništa od izlječenja. Mnogo sreće !

  • mistery 02.04.2009.

    samo naprid i trdo sprid

  • cifa 01.04.2009.

    Kako zasto? Zbog zivota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare