To je to što me zanima!

VIDEO Thompson nakon dvije godine zapjevao na svadbi hit 'Geni kameni' i oduševio goste

Uz pratnju grupe Takt pjevač je zapjevao svoje hitove poput 'Pukni puško', 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova', 'Geni kameni'...
Vidi originalni članak

Marko Perković Thompson u subotu je gostovao na jednoj svadbi u Širokom Brijegu, a oduševio je prisutne kada je odlučio uzeti mikrofon u ruke. Mladenci i svi gosti zajedno su zapjevali njegove hitove, a snimak je osvanuo na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matko Idas (@imockicrnjaci)

Uz pratnju grupe Takt pjevač je zapjevao svoje hitove poput 'Pukni puško', 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova', 'Geni kameni'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matko Idas (@imockicrnjaci)

Sudeći prema komentarima, brojni su oduševljeni Thompsonovom izvedbom. 

- Imao je generalnu probu pred nastup u Imotskom - napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

'IMOTSKI NE ZABORAVI' Hoće li biti još jedan koncert u Imotskom? Organizator: Mi to možemo, ali ne ovisi o nama

Prisjetimo se, na koncertu Mate Bulića i Dražena Zečića nastupit će i Marko Perković Thomspon. Koncert na Gospinom dolcu je rasprodan u 40 sati. Kako su nam ranije potvrdili organizatori koncerta 'Imotski ne zaboravi' na stadion, koji je BBC proglasio jednim od najljepših, 6. kolovoza stiže 20.000 ljudi. 

24sata je prvi potvrdio Thompsonovo gostovanje 6. kolovoza na obnovljenom stadionu Gospin dolac. Za to je najviše zaslužan njegov sin Ante Mihael.

- Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učinit. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela, Thompson odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom - potvrdili su nam tad iz menadžmenta Marka Perkovića Thompsona. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ivanz 16.06.2024.

    Pa to je u drugoj državi...zašto se prenosi ta informacija o nekom privatnom piru u susjednoj zemlji...? Neka pjeva tamo tko šta hoće....

  • Linz 16.06.2024.

    Je l' ovo onaj lik što pjeva k'o jare kad zapne nogu u ogradu .................................................. i reve k'o magarac ???

  • nedam se 16.06.2024.

    Ljevičarka sam , ne bi mi mogao biti partner, ali volim niz njegovih pisama.Malom Anti potpun oporavak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare