To je to što me zanima!

Video sa Sevkinom pjesmom je raznježio Prijović, a pogledalo ga je više od 850 tisuća ljudi

Netko je napravio kompilaciju videa Aleksandre koja na početku govori kako je najsretnija u životu bila kada je rodila sina, a zatim se pojavljuju isječci sa svih pet koncerata u Areni Zagreb
Vidi originalni članak

Aleksandra Prijović (28) pet večeri u Areni Zagreb zabavljala je rasplesanu publiku koja je s njom pjevala sve njene hitove u glas. Osim gostiju iznenađenja koje je izvela na pozornicu, jedan dječak posebno je raznježio sve prisutne.

NAJAVIO I ON KONCERT U ARENI Škoro o Prijovićkinom uspjehu: 'Mi se moramo moliti Bogu...'

Aleksandrin sin, Aleksandar htio joj se pridružiti na pozornici odmah na prvom njenom koncertu, a ona je kasnije podijelila i kako je iza pozornice čekao mamu da dođe po njega i odvede ga pred publiku.

Sada je pjevačica na društvenim mrežama podijelila emotivni video nje i sina na koncertima. Netko je napravio kompilaciju videa Aleksandre koja na početku govori kako je najsretnija u životu bila kada je rodila sina, a zatim se pojavljuju isječci sa svih pet koncerata.

'POANTA JE ŠIRENJE LJUBAVI' Brena otkrila kako Aleksandra Prijović bira goste za koncerte

- Tko god da je napravio ovaj video, hvala mu - poručila je Prijović koju je dirnuo video, a u pozadini kojeg je svirala Severinina pjesma 'Rođeno moje'.

@crni_cvet 🐣🫶🏻 #aleksandraprijovic #prijovicka #fyp #fy ♬ original sound - crni_cvet 🥀

Ovaj video na društvenoj mreži Tik Tok postao je hit, a pregledan je već preko 850 tisuća puta.

Maleni Aleksandar na koncertima je stajao uz svoju mamu koja ga je držala za ruku dok je pjevala svoj hit 'Zvuk tišine'. Nije se sramio izaći na pozoronicu svaku večer pred prepunu Arenu, a nasmijao je i raznježio srca prisutnih obožavatelja regionalne zvijezde.

SASVIM ISKRENO Frizer Božo nakon fotografije s Prijović: 'Muško sam i to će tako ostati. Ne osjećam se kao žena'

Inače, nedavno je Lepa Brena, pomajka Filipa Živojinovića koji je suprug Aleksandre Prijović otkrila kako pjevačica bira svoje goste na koncertima.

- Ona je isto tako htjela pokazati, sa svim gostima koje je pozvala na koncerte, da trebamo širiti ljubav, dobru i pozitivnu energiju i mislim da je ta poruka baš dobro poslana, mi za drugu poruku ne znamo - objasnila je Brena ranije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bako 10.12.2023.

    Bljak

  • Croatia will not forget 10.12.2023.

    Nitko u mojoj obitelji to nije pogledao jer je zabranjeno ! Dakle bilo što iz srbije je zabranjeno !! Sluša se Thompson i njegovi Hitovi , pogotovo onaj sa pozdravom !!

  • Linz 10.12.2023.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone, potresa, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike ............... Amen !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare