To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte nastup Farije Gaši koja je u 'Supertalentu' od Maje Šuput dobila zlatni gumb

Mene si jako dotaknula, ne samo svojim nevjerojatno čistim, iskrenim i autentičnim vokalom, nego i s jednim senzibilitetom i fantastičnom vještinom kada kreneš pjevati da uploviš u svoj svijet, rekla joj je Martina
Vidi originalni članak

Emisija je završila nastupom 12-godišnje Farije Gaši koja je svojom emotivnom izvedbom pjesme 'Da je tuga snijeg' oduševila i rasplakala članove žirija u 'Supertalentu', a posebno je ganula Maju Šuput koja ju je zlatnim gumbom lansirala direktno u polufinale.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ovo je jedan od onih momenata kada se ja i Martina redovno pogledamo odmah na prvi ton i kada vidim njezine suzne oči onda ide lančana reakcija. Pjevala si pjesmu koja je zaista neočekivana od tebe… Pjevaš nevjerojatnom lakoćom, a pjevaš fenomenalno. Mislim da je pred tobom jedna zaista blistava karijera - poručila je Maja koja nije mogla zadržati suze nakon Farijinog nastupa.

Iako joj je Maja stisnula zlatni gumb, ni ostali članovi žirija nisu ostali ravnodušni, a Martina je zaključila:

- Mene si jako dotaknula, ne samo svojim nevjerojatno čistim, iskrenim i autentičnim vokalom, nego i s jednim senzibilitetom i fantastičnom vještinom kada kreneš pjevati da uploviš u svoj svijet. To što si nam ponudila u kombinaciji sa svojim glasom je doista jedan mali hrvatski supertalent.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S MIJOM

Idi na 24sata

Komentari 64

  • lilipod 03.10.2022.

    Još jedna u nizu buduća "cajkuša"..zavija ,zavija..blalblabla

  • 03.10.2022.

    Mala je to lijepo iskopirala vidi cemo je drugi nastup...

  • cobra1303 03.10.2022.

    Kakva je Maja Šuput pjevačica?????Ona ne bi prošla ovu audiciju!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare