To je to što me zanima!

VIDEO Najdirljiviji trenutak na koncertu: Curica (6) izašla na scenu s Aleksandrom Prijović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Malena Ana već je nekoliko puta bila na koncertima Aleksandre Prijović, a nije propustila ni sinoćnji u Varaždinu
Vidi originalni članak

Najdirljiviji trenutak večeri na drugom, subotnjem koncertu Aleksandre Prijović (28) u Areni Varaždin bio je tijekom pjesme ‘Devet života’ kad je pjevačica na pozornicu izvela 6-godišnju djevojčicu Anu.

VEČER PUNA EMOCIJA Aleksandra Prijović na drugom koncertu dovela posebnu gošću: 'Ljudi iz Varaždina su me spasili'

- Večeras je ovdje moja mala prijateljica koja je već bila na mojim koncertima u Zagrebu, Osijeku, Tuzli… Ljubavi moja, hvala što si ovdje. Hoćeš li doći kod mene - upitala ju je Aleksandra, a Ana je zatim izašla na pozornicu s velikim plišanim medvjedićem.

Nastala je čarolija kad je cijela Arena popalila svoje bljeskalice, a malena Ana je sa svojim idolom uživala u tom prizoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jesam li ja sad zvijezda - upitala je simpatično Ana svoju obitelj kad je sišla s pozornice i pokupila mnoštvo simpatija.

Nije skidala osmijeh s lica, a počeli su ‘padati’ i autogrami.

- Imat ćeš i ti jednoga dana svoju arenu - dobacili su joj iz publike.

EMOTIVNA VEČER Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Prijović je u subotu održala drugi uzastopni koncert, gosti su joj bili Vesna i Đole Đogani, a večeras ju očekuje finalni, treći koncert za koji je ostala ograničena količina ulaznica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 73

  • acivi.j 28.04.2024.

    24 sata bojite se istine pa brišete nepodobne komentare? Baš jadno, ali tu sam ja i morate mi dati trajni ban da bi me se riješili, a tada ćemo ozbiljnije porazgovarati... Što se mene tiče, može i o gašenju ovog jadnog portala.. ........................................................................................................................................ 24 sata, dotaknuli ste dno! Moralno svakako, a ovdje ima i posla za državno odvjetništvo i za pravobranitelja za djecu! Za PR "regionalen zvijezde" se koristi šestogodišnje dijete! Malo dijete se vodi na koncert u kojem mu može biti oštećen sluh, vid, a vibracije koje prolaze kroz njegov mali organizam također mogu biti štetne. Objavljuju se necenzurirane fotografije malog djeteta. Objavljuju se djetetovi podaci. Dokle idu bezobrazluk i želja za što većom osobnom korišću osobe kojoj se radi ovakav PR i onih koji objavljuju "članke" u kojima se za nečiju promociju koriste djeca? Sramotno!

  • Puno volim Hrvatsku 28.04.2024.

    Ovi Srbi stvarno izgledaju kao Turci.

  • škemba 28.04.2024.

    Što je tu dirljivo osim da su roditelji za socijalnu koja ne reagira

Komentiraj...
Vidi sve komentare