To je to što me zanima!

VIDEO Mišo Kovač se priprema za koncert, pogledajte kako je zapjevao s Alenom Nižetićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Očekujem koncert života, rekao je Mišo vjernoj publici koja ga je, kako je u više navrata rekao, stvorila, i to, kaže, nakon zdravstvenih problema
Vidi originalni članak

Počela je prodaja ulaznica za koncertni spektakl 'Samo nas nebo rastavit može!' na Starom placu u Splitu gdje će se 5. lipnja na pozornici Miši Kovaču (80) pridružiti brojni prijatelji glazbenici.

POGLEDAJTE VIDEO: Mišo zapjevao s Alenom Nižetićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Dalmatinska legenda uveliko se 'priprema' za koncert, a ovaj put je to učinio u društvu pjevača Alena Nižetića (50).


- A nemam šta pripremati. Čekam kad će to biti. Imam neke goste, dobre. Imam veliku publiku, prema tome, nema problema. Publika je najbitnija. Oni su mene zapravo stvorili i oni stvaraju atmosferu, jer me razumite. Ja nemam cure koje su tu gole i koje plešu po sceni' - rekao je Mišo za Dnevnik Nove TV.

SPEKTAKL U SPLITU Organizator otkriva: Na Mišin koncert stižu i fanovi iz Japana i Meksika, a ovo su cijene karata

Prisjetimo se, Miši će se na pozornici, na kojoj će otpjevati svoje hitove iz karijere dugačke više od pola stoljeća, pridružiti brojni prijatelji glazbenici, a samoj legendi bit će to prvi veliki koncert nakon zagrebačke Arene prije tri godine i prvi koncert u Splitu od Spaladium Arene 2018.

- Očekujem koncert života - poručio je Mišo vjernoj publici koja ga je, kako je u više navrata rekao, stvorila, i to kaže nakon zdravstvenih problema, među kojima je bio i korona virus koji je prebolio krajem prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • takda 19.05.2022.

    čovjek pjeva cijeli život i pjevat će do kraja,kome to smeta neće doći na koncert i sve pet

  • Nodi4444 19.05.2022.

    Ovaj bude jos drapio na toj pozornici...

  • 19.05.2022.

    Ne znam zašto ljudi plate ulaznicu, kao da će on zaista pjevati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare