To je to što me zanima!

VIDEO Matija Vuica zapjevala je na Severininom koncertu: 'Moja Seve, sigurno ti je Jura šapnuo'

Hvala ti draga moja Seve, on ti je sigurno došapnuo zovi Matiju gore, jer ja ne znam kako se to dogodilo, poručila je Matija koja je s glazbenikom Juricom Popovićem provela 45 godina
Vidi originalni članak

Veselo je u subotu bilo u Pločama. Severina (52) nastupila je na zabavi povodom 27. Maratona lađa, a u jednom trenutku na pozornici joj se pridružila pjevačica i dizajnerica Matija Vuica (66). Plesale su i pjevale hit 'Linđo', a dio atmosfere za one koji nisu bili na koncertu dočarale su putem videa na Instagramu.

NASTUP NAKON MARATONA LAĐA FOTO Severina isfurala rokerski outfit na koncertu u Pločama

- A sad čuuujte i počuujteee... Linđo (u svom autohtonom okruženju)! Hvala mojoj prijateljici i kraljici doline Neretve Matiji Vuici što mi se pridružila na bini i što je naš koncert lansirala pravo u nebo prema svom Juri - poručila je Seve uz snimku koju je posvetila Jurici Popoviću, glazbeniku i partneru Matije Vuice, koji je preminuo u prosincu prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Vuica je nije skrivala da se na pozornici dobro osjećala.

- Hvala ti draga moja Seve, on ti je sigurno došapnuo zovi Matiju gore, jer ja ne znam kako se to dogodilo... Ali bila sam mirna i pripisat ću sve nebeskoj energiji koja je neuništiva i tu smo svi za uvijek u nekom beskraju - komentirala je Matija na Instagramu.

Jurica Popović preminuo je 28. prosinca 2023. nakon kratke i iznenadne bolesti u dobi od 65 godina. Par je zajedno proveo 45 godina, a upoznali su se i zavoljeli na rivi u Metkoviću, odakle oboje potječu. Ranije je opisala i njihove posljednje minute koje su proveli zajedno.

- Čekao me. U te tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno. Još se osjećam kao da su nam ukrali taj zadnji dan. Ta jedna noć i njemu i meni puno bi značila. Jedino što imamo je zajedničko vrijeme. I to nam je oduzeto - ispričala je Vuica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare