To je to što me zanima!

VIDEO Letovci su izazvali vrisak i smijeh na probi, dok Mrle suši svježe naneseni lak na noktima

Grupa Let 3 spremna je za polufinale. Dečki su uvježbavali koreografiju na generalnoj probi, a publika je ostala oduševljena
Vidi originalni članak

Dečki iz Leta 3 digli su atmosferu i na generalnoj probi za polufinale u Liverpoolu. Tijekom cijelog dana, predstavnici Eurosonga su uvježbavali nastupe, a kad je Prlja stao na pozornicu, publika se digla na noge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stanje iza pozornice je poprilično veselo, dok stilisti i vizažisti uređuju Letovce i šminkaju, prostorom odjekuju vriskovi i gromoglasan smijeh.

Mrle je spreman za polufinale, odjenuo je crni kaput sa zlatnim detaljima, nokti su mu svježe nalakirani u crveno, a lice sjaji od šminke. Brkovi su također namješteni, gusti i crni, a ispod njih se kriju usne namazane crvenim ružem.

Podsjetimo, prva polufinalna večer Eurosonga je u utorak, 9. svibnja, a druga polufinalna večer, dva dana kasnije, u četvrtak, 11. svibnja.

UOČI EUROSONGA FOTO Marica i Mijat s otoka Vira stigli u Liverpool bodriti Letovce

Finalne glazbenog spektakla u Areni u Liverpoolu slijedi u subotu, 13. svibnja. Hrvatsku ove godine na Eurosongu predstavlja Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ!'. Grupa Let 3 u prvoj polufinalnoj večeri nastupa sedma po redu, a u prvoj večeri natječe se 15 zemalja. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • smrekovaca 09.05.2023.

    kanabis je čudo

  • Zlatna Vuga 09.05.2023.

    Savršeno se uklapaju u Eurosong takav kakav je danas, ali kad ih vidim meni se povraća.

  • 09.05.2023.

    Bože dragi

Komentiraj...
Vidi sve komentare