To je to što me zanima!

VIDEO Jeleni Rozgi na Terezijani bacali plišance: Po prvi put je izvela nikad objavljenu pjesmu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica će s pjesmom 'Lavica' nastupiti na nadolazećim Melodijama Jadrana u Splitu, a pretpremijeru imala je u Bjelovaru
Vidi originalni članak

Glazbena zvijezda Jelena Rozga svojim je koncertom u nedjelju navečer zatvorila 28. Terezijanu u Bjelovaru, manifestaciju koja se održava u čast utemeljiteljice grada, carice Marije Terezije.

NAKON VIŠE OD 10 GODINA Nina Badrić je jednim potezom oduševila Jelenu Rozgu i Enisa Bešlagića: 'Baš se radujemo...'

Splitska pjevačica okupila je tisuće obožavatelja i izazvala ogromne gužve u gradu. Izvela je svoje najveće hitove, među kojima su 'Bižuterija', 'Nirvana', 'Minut srca tvog', i 'Razmažena'. Nitko nije očekivao da će bjelovarskoj publici po prvi put izvesti i najnoviju pjesmu - 'Lavica'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nadam se da ćete mi donijeti sreću - rekla je Jelena publici nakon što je izvela pjesmu, a s kojom će 23. lipnja nastupiti na Melodijama Jadrana u Splitu.

Autori njezinog novog singla su Tonči i Vjekoslava Huljić, s kojima Jelena surađuje gotovo 30 godina. 'Uzmi lutku na koncu, a ne ženu k'o ja / ja sam po mome ocu lavica', pjeva popularna Splićanka u nadolazećem singlu, a koji već nakon prve izvedbe miriše na hit.

- U dva dana je Tonči napisao glazbu, a Vjekoslava je napisala tekst koji je savršen. Pjesma nije spora, brza je, ali svaki put kad je čujem, dođe mi plakati. Kad je poslušate, znat ćete zašto - rekla je Jelena za 24sata.

NEMA NEGATIVNIH MISLI Jelena Rozga za 24sata iskreno o zdravlju: 'Imala sam kontrolu, nadam se dobrim nalazima...'

Publika ju je u Bjelovaru zvala na bis, a pjevačica je priznala da je sretna što svaku pjesmu pjevaju s njom uglas.

- Nećakinja me jednom pitala imam li pjesmu koju publika pjeva baš od početka do kraja. Ja sam zahvalna što svaku pjesmu pjevate tako - poručila je obožavateljima nakon što je otpjevala 'Razmaženu'.

Koncert su posjetili i stari i mladi, a mlađe generacije tražile su pjevačicu da im otpjeva neke pjesme koje su nastale dok još nisu bili ni rođeni. Na mobitelima su ispisivali želje 'Ginem', 'Ona ili ja' i druge, a Jelena je svaku ispunila.

- Koncert je službeno gotov, ali meni se još ne ide kući - rekla je s pozornice Rozga.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ivanz 17.06.2024.

    Odlična...vodio bi je na sladoled...

  • Otrovni Jezik 17.06.2024.

    Uh kako bi ja s njom radio male bambije. Bilo kada, i bilo gdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare