To je to što me zanima!

VIDEO Iz KBC-a Rebro zahvalili se Baby Lasagni: 'Iznenadio nas je! Novac će ići tamo gdje želi'

Ravnatelj KBC-a Zagreb, Ante Ćorušić, zahvalio je Marku Purišiću na donaciji od 25.000 eura te dodao kako ga je taj potez iznenadio, posebice jer dolazi od tako mladog čovjeka
Vidi originalni članak

Baby Lasagna danas je ugodno iznenadio Hrvatsku kada je odbio primiti 50.000 eura nagrade od Vlade te poručio da ih želi donirati, po 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić' i Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. 

Ravnatelj KBC-a Zagreb, Ante Ćorušić, je na konferenciji za medije zahvalio Marku na ovoj donaciji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Posebno mi je to drago kada dolazi od najpopularnijeg Hrvata na svijetu! - istaknuo je Ćorušić te dodao kako je mladi istarski glazbenik svojim nastupom na Eurosongu 'silno pomagao u promociji domovine'. 

- Još jednom mu se zahvaljujem. Taj novac koji nam je donirao će biti upotrebljen tamo gdje je on htio - dodao je ravnatelj Rebra. Najavio je i kako će se krajem lipnja ili početkom srpnja otvoriti u novim prostorima Zavod za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica te da će Baby Lasagnu svakako pozvati na otvorenje! 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vjerujem da će našim pacijentima otpjevati 'Rim Tim Tagi Dim' - dodao je. 

Ćorušić je poručio i da će 25.000 eura, koje im je Marko donirao, utrošiti za još komforniji smještaj pacijenata. 

'KONAČNO!' Alen Vitasović o Baby Lasagni: 'Predao sam krunu! On je novi istarski car, sad sam miran!'

- Jako me ovo iznenadilo jer dolazi od čovjeka koji ima 28 godina, ali gledajući njega i sve što on radi u zadnje vrijeme... - zaključio je Ćorušić.  

'Pokazao je koliko je velik čovjek' 

Ranije je za 24sata o donaciji govorio i prim.dr. Milivoj Novak, zamjenik ravnatelja KBC-a Zagreb, kao i prof.dr. sc. Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj gdje se nalazi Zavod za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić'.

'TO JE BILO TO' Marija Šerifović pobijedila je na Eurosongu 2007., a evo što joj je tada poklonila srpska vlada

- Dok je pjevao, svi smo navijali za Marka, a sada nam je pokazao i koliko je velik čovjek - rekao je za 24sata Roić, presretan zbog geste našeg predstavnika na Eurosongu. . 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MarjanaKrstavac 16.05.2024.

    eh Baby Lasinja trebao si osobno uzeti u donirati ovako sumnjam ali svaka čas no, ja jedno znam ako ti netko nešto daje uzmi nije ukradeno, volim pravdu i uvijek sam ali priznajem ja ne bih odbila hee a i gledaju sebe i da većina komentatora ne bi odbilo pogotovo danas ali kapa, do poda 👍😻

  • jim 55 16.05.2024.

    zakaj je on dobio uopće 50 000 eura

  • ZlatkoHH 16.05.2024.

    Kada vidim ovog na slici, bojom se da novac neće otići kako treba, nago i HDZ. i nije mi jasno kako može biti ravnatelj, a ima preko 65. Zar nisu radi toga maknuli onog, kak se zove Paldino ili tako nekako. Onaj doktor, a ovaj već 25 god. samo kokodače po kancelariji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare