To je to što me zanima!

VIDEO Bizarno slavlje: Kanye je hranu poslužio na golim tijelima žena, North došla krvavog lica

'Tretirati žene kao tanjure je mizoginistički', 'U kojem svijetu tretiranje žena kao predmeta za mušku potrošnju nije mizoginija', 'Ovo je uznemirujuće', kritizirali su brojni reperovu proslavu
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (46) proslavio je svoj 46. rođendan, a za goste je pripremio bizarnu zabavu. Prisustvovala je i njegova kći North West (9) koja je na tulum došla krvavog lica. Ipak, riječ je bila o šminci.

SVI MU SE SMIJU Kanye West ponovno u bizarnoj kombinaciji: Ulicom hodao bos, a onda se grlio s 'neprijateljem'

Ono što je obilježilo njegovu zabavu bilo je to što je hranu poslužio na golim tijelima žena, kojima je sushi prekrivao samo intimne dijelove. Žene su ležale na stolovima, a gosti su si sami uzimali što su htjeli jesti. Njegova zabava ubrzo su brojni kritizirali na društvenim mrežama. 

'Tretirati žene kao tanjure je mizoginistički', 'U kojem svijetu tretiranje žena kao predmeta za mušku potrošnju nije mizoginija', 'Ovo je uznemirujuće', pisali su na Twitteru.

Kanye je nakon rođendanske proslave organizirao i nedjeljnu službu, na kojoj su svi bili odjeveni u bijelo. Hranu je poslužio bez tanjura i pribora za jelo pa su tako odreske, lubenicu i ostalo djeca i odrasli jeli rukama. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare