To je to što me zanima!

'Vi ste supertalent s ljubavlju koju imate prema svojoj ženici'

Enisa Bešlagića oduševio je Mirko Filipović koji je u showu otpjevao pjesmu kojom je prije 38 godina osvojio svoju suprugu. Ovaj nastup posvetio je upravo svojoj dragoj
Vidi originalni članak

Na audiciju 'Supertalenta' došao je raspjevani postolar iz Vinkovaca Mirko Filipović. Oduvijek mu je bila želja baviti se pjevanjem i svoj je nastup u showu posvetio supruzi. Otpjevao je pjesmu 'Nikome te ne dam' kojom je prije 38 godina osvojio svoju dragu. 

- Vjerojatno niste za nastavak u natjecanju u ovakvoj konkurenciji, ali ste definitivno supertalent sa svojim primjerom i ljubavlju koju imate prema supruzi. Primjer ste kako opstaje jedna veza i kako se voli cijeli život. Hvala što ste uljepšali ovaj show - rekao je Mirku Enis Bešlagić.

Svira violu i lijepo pjeva

Bilo je dosta onih koji nisu zadovoljili žiri svojim umijećem, ali bilo je i onih koji su Ninu, Enisa i Dubravka oborili s nogu. Među boljima je i18-godišnja Aleksandra Bilanović koja svira violu. Na audiciji u Osijeku nije svirala već je pokazala svoje iznimne pjevačke sposobnosti. Nina je nakon njenog nastupa prokomentirala da se osjeti kako Aleksandra daje stopostotnu emociju, uživljenost i interpretaciju. 

Veliku strast prema glazbi pokazao je i Zagrepčanin Marko Šimunić koji je pjesmom 'Aleluja' dirnuo sve prisutne te doslovce žiri podigao na noge. 

Na riječkoj audiciji svojim talentom sviranja bubnjeva oduševila su braća Ševčed. Predstavili su se kao Aškan kingsi. Uglavnom sviraju tursku i grčku glazbu, a nastupali su i s grupom Let 3. 

Bubnjali po loncima i posudicama

Pravi show napravili su članovi Macola banda koji su instrumente za točku napravili od raznih lonaca, posudica, te se uz pratnju gitare predstavili na jedinstven način. Zoran Đoršević Đole Macola inače je bivši bubnjar Atomskog skloništa te dobitnik nagrade grada Pule za humanitarni rad. Zajedno sa suprugom organizira brojne koncerte i ostala humanitarna događanja. Ovaj strastveni bubnjar sam izrađuje instrumente, razne udaraljke na kojima svira i glazbom se bavi od djetinjstva.   

Na trapezu smo vidjeli Vladimira Ježića koji se suvremenim plesom bavi već četiri godine, a na audiciji je zahvaljujući Enisu dobio nadimak Pirat s Kariba. Na pozornicu se popela i raspjevana trudnica Smiljana Hajtek Legin, a s harmonikom se predstavio Roberto Rakek. 

Brzinske slatke delicije

Neobičan talenat predstavila je Nikolina Jurčević. Predstavila je svoje umijeće za ukrašavanja torte, za koju inače treba 15 minuta, u samo pet minuta. Upoznali smo i Roberta Babića koji je žiri zainteresirao hodanjem po slacku (slackline), sportom koji u svijetu postoji već 40-ak godina, dok je u Hrvatskoj prisutan tek od nedavno. Leon Vignjević izveo je trikove na biciklu. 

Na bini kazališta i ove godine našli su se imitatori Michaela Jacksona. Jackove pokrete pokušao je skinuti jedan petogodišnjak. 

63-godišnjakinja na audiciji

Da godine ne predstavljaju nikakvu barijeru pokazala je i 63-ogodišnja Mira Jurić iz Vinkovaca koja se nije imala prilike baviti profesionalnim pjevanjem, jer kako kaže, ponekada se rodite u krivo vrijeme. Mira se u životu bavila sportom, a danas je u mirovini i pjeva u Hrvatskom seljačkom društvu Šestine. Na 'Supertalent' se prijavila jer show za nju predstavlja jedno lijepo ispunjenje želja. Merlić  je nije htio pustiti dalje, no Ninu i Enisu jako se svidio njen nastup. 

Svoj talent došla je predstaviti Udruga cimbalista Hrvatske, a da punk nije mrtav pokazali su Liliputi čiji bubnjar ima samo devet godina.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • macawi 10.10.2011.

    kao da je problem nabacat ranije pripremljene ukrase na gotovu tortu u 5 minuta, to može svatko ako mu iza pozornice prije nastupa samo jednom pokažeš. ima puno zanimljivijih tehnika kojima je mogla pokazat talent ako ga stvarno ima, jer ove ukrase joj je mogao napravit bilo tko drugi...

  • ki 10.10.2011.

    Svaka čast onom dečku koji je pjevao pjesmu Hallelujah.Ja kažem konačno dobar nastup. Ali tko se sve prijavljuje na ovaj show....totalni diletanti bez imalo stida koji se dođu slikat.Čast izuzecima ali ih je jako malo.Žiri je loš.Uopće nisu realni.Nina pušta sve živo...Enes blaaa...Merliću se ne gledaju antitalenti pa ih odma prekida u nastupu.A pošto je žiri preblag,za očekivati je da će se svakakvi "biseri" prijavljivati na ovaj show.Uopće nisu smiješni kako se sramote,nego su za povratit.

  • blackula9 10.10.2011.

    dosadni su mi ti showovi, uoppće me ne zanima tko dobro pjeva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare