To je to što me zanima!

Vesna iz Masterchefa ostavlja se kuhanja i želi biti šminkerica

Vesna Matulić, koja je bila jedna od 15 najboljih kuhara showa 'Masterchef', ušla je u uži izbor za šminkericu londonske tvrtke Illamasqa. Nada se poslu vizažistice
Vidi originalni članak

Ušla sam u uži izbor za šminkericu londonske tvrtke Illamasqa. Za mjesec dana ta tvrtka otvara ekskluzivnu trgovinu u središtu Zagreba pa će uz prodaju šminke imati i vizažiste koji će uljepšavati lica, kaže Vesna Matulić (36).

Jedna od 15 najboljih kuhara 'Masterchefa' nakon što je izašla iz showa nadala se da će spojiti umjetnost i hranu te postati stilist za hranu.

- Htjela bih ukrašavati jela na tanjurima za restorane i hotele - rekla je tada.

Kako je vidjela da u tome neće uspjeti, vratila se struci, šminkanju. Završila je koledž za ljepotu u Londonu, gdje je živjela pet godina, pa je stručnjak za modnu šminku, ali i za izradu filmskih maski.

- Crtala sam rupe od metaka na čelu, rane po tijelu ili glumce pretvarala u osakaćene i izgorene ljude. Ipak, najdraže mi je šminkati glumce za serije. Sad radim na seriji 'Larin izbor'. Znam tamo pola ekipe, pa mi je odlično surađivati s njima - kaže ljubiteljica hrane.

Dobila je i ponudu za manju ulogu u seriji Nove TV. 
Trebala je u srijedu glumiti samu sebe, no zbog glamurozne prezentacije šminke Illamasqua u muzeju Mimara nije mogla otići na snimanje u Split. Nada se da će dobiti posao vizažista.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mirna_voda 09.09.2011.

    Nema ona mrtve veze o kuhanju. Ne razumijem cime je zasluzila medijski prostor, s tim sto je jedna obicna sminkerica. Hocete li i o ostalih 15 prijavljenih za taj posao napisati clanak.

  • Neodgojena_Seljacina 09.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • brigobrigović 09.09.2011.

    zaista, velik gubitak za svijet kulinarstva

Komentiraj...
Vidi sve komentare