To je to što me zanima!

Velika prekretnica! Tamara se preselila u novi dom, pronašla je mjesto i za Filipa: 'Odlično je'

Iako se na početku nisu slagali, Tamara Razum i Filip Belić iz 'Braka na prvu' brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone
Vidi originalni članak

U stanu sam trenutačno solo. Htjela sam se preseliti u zapadni dio Zagreba jer sam mislila da ću tamo lakše dobiti stan, ali odlučila sam se za Strmec u Svetoj Nedelji. Pas je sa mnom, a maca je zasad ostala kod stare stanodavke jer ima veliko dvorište i šumu. Ispričala je to Tamara Razum za RTL, nakon što se na društvenim mrežama pohvalila kako je uselila u novi stan.

EMOTIVNA OBJAVA Tamara o Filipu nakon zadnje ceremonije u 'Braku na prvu': 'Ma okrenula sam ga za 180°'

Već je nekoliko dana provela u tome stanu. S njom je čak i kaktus Filip, kojeg je od svog partnera Filipa Belića u sociološkom eksperimentu dobila na poklon. 

- Imam osjećaj kao da sam na moru. Preporodila sam se u ova dva dana što sam u stanu. Tu su domaći ljudi, odlična atmosfera, sve je puno kuća s psima. Baš se odlično osjećam. Mislim da ću tu ostati malo duže vremena - zaključila je.

'BRAK NA PRVU' SE BLIŽI KRAJU Tamara o posljednjoj ceremoniji sa stručnjacima: 'Čini mi se da je Filip malo zaljubljen, ali...'

Tamara i Filip imali su posebnu kemiju na posljednjoj ceremoniji sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. Primijetili su to svi oko njih te su počeli navijati da nakon showa ostaju zajedno. Samoborčanka je komentirala situaciju pred stručnjacima te zaključila kako postoji šansa da je Zagrepčanin zaljubljen u nju.

- I meni se čini kao da malo je, ali on i dalje tvrdi kako je to isključivo na prijateljskoj bazi. No najbolje da pitate njega - rekla je za RTL.

Filip je naglasio kako je pozitivno utjecao na Tamaru.

- Uvijek sam bila nježna, možda sam postala nježnija prema njemu, ali ne bih sad rekla da sam postala tiša, nego da sam više ušla u svoju žensku energiju, što smatram pozitivnom promjenom - rekla je. 

Također, i on se promijenio. Postao je više uključiv, što su primijetili i stručnjaci.

- Ne mogu reći da sam zaslužna za njegovu promjenu, ali vjerujem da sam ga potaknula da se više uključi - rekla je te dodala kako je budućnost nepredvidiva.

Iako se u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone. Filip je Tamaru upoznao sa svojom bakom, koja mu je jedna od najvažnijih osoba, a i Tamara je njega upoznala sa svojom obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Nnnn 03.06.2024.

    Neka bude sretan ako TI njega hoćeš i to ako bude onako kako TI kažeš, ili bude rađe sam, jer tako dobru curu neće naći 🤓🤓

  • Maro 81 01.06.2024.

    Ako nije do sada skužila kakav je on onda ni neće.Šteta dobra je cura 🤗

  • lanai goga 31.05.2024.

    Filip je bahata osoba moras podilazit njemu gubis svoju osobnost mani se toga nadi decka koji ce te prihvatiti takva kakva jesi a ne da te radi kako njemu pase a ti da budes pokusni kunic

Komentiraj...
Vidi sve komentare