To je to što me zanima!

Večeras netko ispada iz 'Hell's Kitchena', a netko ide u duel s Gretićem: 'Doslovno pakleno!'

Najstresniji izazov za kandidate u showu 'Hell's Kitchen' ni ovaj put neće proći bez komplikacija. Oba tima naići će na probleme u pripremi i oba tima bit će svjesna da se greške ne bi trebale događati
Vidi originalni članak

Pred kandidatima je još jedna večera za goste koja će za jednog od njih označiti kraj sudjelovanja u showu 'Hell's Kitchen Hrvatska'. Lucija, koja je od svojih kolega osvojila imunitet, jedina je sigurna i priznat će kako je lijepo probuditi se s imunitetom.

'HELL'S KITCHEN' Crvenima presudili jedan kreker i jedan bod, a Luciji su dodijelili imunitet: 'Ne želimo da odeš'

- Hvala Domagoju i hvala svima tu, iznenađena sam, drago mi je, ali i dalje smo mi distancirani - komentirat će Lucija situaciju u svom timu.

Najstresniji izazov za kandidate ni ovaj put neće proći bez komplikacija. Oba tima naići će na probleme u pripremi i oba tima bit će svjesna da se greške ne bi trebale događati jer im je ovo već treći put da pripremaju isti jelovnik za goste. Plavci će se boriti s pripremom ribe, a crveni naići na probleme već na pripremi hladnog predjela.

- Danas je u našoj kuhinji vladao kaos za vrijeme pripreme, letjelo se s jedne stvari na drugu, ja nemam uopće riječi za ovu kompletnu situaciju, bez riječi sam - izjavit će jedan od kandidata.

U fazi kada je u showu preostalo još samo devet kandidata, trzavice među članovima postaju sve očiglednije pa će tako jedan član plavog tima za svog kolegu izjaviti:

'VEČERA ZA 5' Pobjedu je odnijela Marina: 'Ni u ludilu nisam ovo očekivala...'

- To je ta njegova klasična greška. Kad se pojavi problem, nađe se pred zidom, a ja uvijek nađem rješenje - dok će jedan od malobrojnih članova crvenog tima izjaviti:

- Nisam htio njega usositi, ali ne želim ispaštati zbog tuđe krivice.

Uz to, chef Gretić pripremio je dodatan izazov za kandidate nominirane nakon večere za goste. Da bi ostali u showu – morat će se suočiti s njim u kulinarskom izazovu! Ostale kandidate chef će poslati u kuću gdje će iz dnevnog boravka pratiti duel koji nominiranim kandidatima nudi posljednju priliku za popravni ispit.

- Pali se televizija, ja vidim sve crno, vatra i Gretić. Znači show, doslovno pakleno - komentirat će kandidati iz kuće.

Hoće li timovi uspjeti poslužiti večeru gostima, tko će se naći u duelu, a tko napustiti 'Hell's Kitchen', gledatelji će doznati večeras u 21:15.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare