To je to što me zanima!

Vanja Mamić otkrila: Tajna moje ljepote je krema od šipka

Dizajnerica interijera i stomatologinja pronašla je prirodan pripravak uz koji joj lice izgleda mlađe i svježije. Vanja koristi kremu od grožđa i šipka koju joj radi Splićanin
Vidi originalni članak

Uživam u slobodi nakon rastave. Posvetila sam se djeci i poslu. Velika radost su mi i moje životinje, psi i konji, kaže Vanja Mamić (40).

Dizajnerica interijera i stomatologinja pronašla je prirodan pripravak uz koji joj lice izgleda mlađe i svježije. Vanja koristi kremu od grožđa i šipka koju joj radi Splićanin Robert Tafra, a nedavno je počela distribuirati.

- Krema je genijalna, isprobale su je i moje prijateljice i oduševljene su. Više nikad ne bih kupila neku skupu - kaže Vanja koja se posvetila i dizajniranju odjeće. Tako je u suradnji s dizajnericom Kristinom Burjom kreirala trenirke koje su predstavile na posljednjem zagrebačkom Tjednu mode. 

Idi na 24sata

Komentari 212

  • meryy 18.12.2012.

    kako su ti poznati postali umišljeni,nebi me čudilo da jedan dan budu reklamirali i kremu od Šu**ka .

  • 01 17.12.2012.

    e pa damo jaču ti reči (meni )nisi ljepa ,ima i starijih od tebe sa ljepšim crtama lica koji koristu niveu kremu ,.i nemaju puno bora eto to se zove GENETIKA-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • sulejman_veličanstveni 17.12.2012.

    nema kreme koja će pokriti staro lice....ako laže koza ne laže rog

Komentiraj...
Vidi sve komentare