To je to što me zanima!

Završila ceremonija zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024.

Ceremonija je započela u 21 sat, a na njoj nisu bili svi hrvatski sportaši i sportašice jer su se neki vratili iz Pariza čim im je završeno natjecanje
Vidi originalni članak

Nakon više od dva tjedna sportske akcije, Pariz je pripremio svečano zatvaranje Olimpijskih igara 2024. godine. Nastupali su Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers i reper Snoop Dog, koji je nosio baklju na otvorenju. Na ceremoniji zatvaranja stigao je i Tom Cruise u stilu 'Nemoguće misije'.

KONAČNI POREDAK NA OI-JU Pogledajte na kojem mjestu je Hrvatska završila na ljestvici medalja i tko je najbolji u regiji

Osim brojnih nastupa izvođača, ceremonija je uključivala i mimohod sportaša, dodjelu medalje, proglašenje završetka OI-ja i primopredaju olimpijske zastave.

Na ceremoniji, koja je počela u 21 sat, nisu bili svi hrvatski sportaši i sportašice jer su se neki vratili iz Pariza čim im je završeno natjecanje.

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Kolinda Grabar-Kitarović pružila podršku 'barakudama' nakon poraza u finalu: 'Idemo dalje!'

Hrvatsku zastavu na večerašnjoj ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara nosili su taekwondoašica Lena Stojković i taekwondoaš Ivan Šapina. Stojković je osvojila broncu u kategoriji do 49 kilograma, a Šapina je u kategoriji +80 kilograma izgubio borbu za brončanu medalju.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nikolina26 12.08.2024.

    falila im je jos babilonska kula

  • 12.08.2024.

    Hvala bogu!

  • Sheeba_007 11.08.2024.

    Tom Cruise ima 62 godine ...balkanci , jel vi tak do sebe držite ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare