To je to što me zanima!

Uzbuđenje raste: Vrijeme je najveći neprijatelj polufinalista

Na svim će se radnim jedinicama čuti povici 'požuri' i 'ajde, ajde, brže malo!', a panika će natjecati kandidate da posumnjaju da ih netko namjerno sabotira
Vidi originalni članak

Ružica i Barica, Andrea i Barbara, Davorka i Vjeko te Nikolina i Otto bore se za ulazak u finale kroz jedinstven kulinarski turnir. U svojevrsnom dvostrukom kuhoboju po dva para dijelit će isti jelovnik od tri slijeda, ali će bodove uzeti samo onaj par koji je, prema mišljenju žirija, pripremio bolji jelovnik.

'3, 2, 1 - KUHAJ' Ivan Pažanin: 'Nikolina i Otto su se dosad najviše iskazali'

Da borba parova nije mačji kašalj, pokazat će i večerašnje kuhanje. Svi će parovi imati dosta vremena za čitanje, pripremu i izradu recepta koji će ih dočekati na radnim jedinicama, no baš će svaki par imati problem samo s jednim kriterijem – vremenom.

Svim će se parovima činiti da tih 75 zadanih minuta 'curi' puno brže nego inače, zbog čega natjecatelji neće imati volje za međusobno ćaskanje, a kamoli za nonšalantnu raspravu sa žirijem oko jelovnika.

Na svim će se radnim jedinicama čuti povici 'požuri' i 'ajde, ajde, brže malo!', a panika će natjecati kandidate da posumnjaju da ih netko namjerno sabotira.

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ' Ivana i Loreta izgubile dvoboj: Poskliznule su se na palačinke

Kucnuo je čas da natjecatelji napokon izađu iz zone komfora i pripreme čak petnaestak tanjura, za svakog člana žirija po jedan tanjur za predjelo, glavno jelo i desert. S obzirom na konfuznu situaciju na 321-trgu, moglo bi se dogoditi da neka jela žiri niti ne vidi, odnosno da na kušanje dobiju prazan tanjur.

Tko će izgubiti prvog dana turnira, a tko dobiti toliko vrijedan bod? Odgovore ne propustite doznati večeras, u novoj epizode showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:30 na RTL-u.

VIDI OVO: WTF: Ovo su najčudnije slike na internetu!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 28.05.2018.

    više ih ne gledam

  • ReaverSkiver 28.05.2018.

    panika će NATJECATI kandidate...

Komentiraj...
Vidi sve komentare