To je to što me zanima!

Uspjele su! Dajana i Silvija više nemaju masnu jetru: 'Ovo je prvi put nakon osnovne škole'

Kandidati sedme sezone 'Života na vagi' znatno su poboljšali svoje zdravlje što dokazuju i liječnički nalazi
Vidi originalni članak

Natjecateljima 'Života na vagi' pridružila se nutricionistica Martina koja im je došla reći koliko su napredovali u tri mjeseca, koliko su izgubili u prsima, bokovima, koliki im je opseg struka, listova, nadlaktica…

POBJEDNIK OSVAJA 20.000 EURA Bliži se finale 'Života na vagi', a treneri najavljuju napetost: 'Ne znam na koga bismo se kladili!'

Martin je, primjerice, izgubio 24 kilograma masti, Goran 22, a njemu je, baš kao i Dajani i Šepiću, jako pala masnoća na jetri.

- Prvi put su mi u osmom razredu rekli da imam masnu jetru - komentirala je Dajana, a masna jetra više nemaju ni Nina ni Silvija.

- Rezultati su odlični, baš su me kod nekih kandidata ugodno iznenadili - rekla je Martina i dodala kako oni još nisu svjesni koliko su si poboljšali zdravstveno stanje.

- Što misliš, koliko kilograma masti si izgubio? - upitala je nutricionistica Martina kandidata Martina Jakubovskog.

On je smatrao kako je izgubio 12 kilograma masti, no rezultat je puno bolji. Martin je u sto dana izgubio 24 kilograma masti.

- Ti si s masnoćom pao jako nisko i sada si na 28,9 posto. Čim si ti ispod trideset, ja sam sretna - rekla je Martina Mislavu Šepiću koji je ponosan zbog tog rezultata. 

Dajana više nema masnu jetru, i to prvi put nakon osnovne škole.

- Lijepo je vidjeti da se trud isplatio, to si lijepo možeš sada predočiti, da si organizam doveo u zdravo stanje - rekla je Dajana. 

SRETAN JE Pero nakon izlaska iz 'Života na vagi' pronašao ljubav: 'Znamo se već duže, bili smo prijatelji..'

- Baš sam ponosan na njih, ali i na sebe jer sudjelujem u cijelom procesu - rekao je trener Edo.

Masnu jetru nema ni Silvija, a Goran je skinuo masti koliko neki ljudi skinu u nekoliko godina. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • #nemrem 03.01.2024.

    Meni sa 95 kila na 1,80 m visine na svakom sistematskom govore da imam masnu jetru, a ako ovi sada više nemaju nešto mi tu smrdi 😬

Komentiraj...
Vidi sve komentare