To je to što me zanima!

Uskoro se zatvaraju prijave za 'Farmu'! Prilika za osvajanjem do 50 tisuća eura još postoji...

Novi dom odabranim farmericama i farmerima donijet će niz izazova - savladavanje prirode, brigu o farmi i odnosu s ostalim natjecateljima
Vidi originalni članak

Prilika za sudjelovanje na 'Farmi' još uvijek postoji, no ne zadugo! Uskoro se zatvaraju prijave za jedan od najpopularnijih svjetskih reality formata pa svi zainteresirani još kratko mogu iskoristiti priliku i prijaviti se na službenoj RTL-ovoj stranici.

POČELE PRIJAVE Farma stiže na RTL i nudi priliku da kandidati osvoje 50 tisuća €

Vijest da 'Farma' otvara svoja vrata na RTL-u izazvala je veliki interes i oduševila obožavatelje formata koji osvaja gledatelje već više od 20 godina - i to u više od 50 zemalja svijeta. Prijava na 'Farmu' prvi je korak prema izlasku iz zone komfora, ali i prema prilici za osvajanjem nagrade do 50 tisuća eura. 

Svi oni koji su zasićeni užurbanog života u gradu, kao i oni koji žele vidjeti kako je to kada sami ubirete plodove svog rada, mogu se prijaviti na službenoj stranici RTL-a te tako krenuti u avanturu života. Odabrane farmere čekat će život na suvremenom seoskom imanju koje se prostire na više od 14 hektara, a koje će im na nekoliko mjeseci postati dom. Prilika traje još kratko, uskoro se prijave na 'Farmu' zatvaraju te su pred nama posljednji dani aplikacija putem službene RTL-ove web stranice.

Novi dom odabranim farmericama i farmerima donijet će niz izazova - savladavanje prirode, brigu o farmi i odnosu s ostalim natjecateljima. Put do pobjede bit će za njih svakodnevno dokazivanje jesu li vrijedni ostanka. Tijekom napete i neizvjesne igre, farmerice i farmeri suočit će se sa zadacima inspiriranim tradicijom različitih krajeva Hrvatske, a neki od njih prvi put će se, pritom, sresti sa životom na selu. 

USKORO NA MALIM EKRANIMA Kandidati 'Farme' morat će se suočiti sa izazovima na imanju: Najbolji će osvojiti do 50.000 €

'Farma' za sve svoje stanare znači izlazak iz zone komfora, usvajanje novih vještina, ali i boravak na suvremenom imanju koje nosi sa sobom dozu luksuza, zavodljive misterije i uzbuđenja. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare