To je to što me zanima!

Umro Michael Newman! Glumio je u 'Spasilačkoj službi', dugo se godina borio s Parkinsonom...

Michael Newman bio je jedini član posade 'Spasilačke službe' koji je bio pravi spasilac. Pojavio se u čak 150 epizoda serije, a jedino se David Hasselhoff pojavio u više epizoda
Vidi originalni članak

Glumac Michael Newman, zvijezda serije 'Spasilačka služba', preminuo je u 68. godini, navodi People. Glumac je prije 18 godina saznao da boluje od Parkinsonove bolesti. On je u popularnoj televizijskoj seriji utjelovio spasioca Mikea Newmana. 

TUŽNE VIJESTI Odlazak legende: Umro Ljubo Jelčić, glumac i voditelj prve emisije Televizije Zagreb

Tužnu vijest potvrdio je Newmanov bliski prijatelj, Matt Felker, koji je režirao dokumentarnu seriju za streaming platformu Hulu 'After Baywatch: Moment in the Sun'.

Naveo je kako je glumac preminuo od 'srčanih komplikacija', u nedjelju 20. listopada pa dodao da je bio 'okružen svojom obitelji i prijateljima'. 

OPROSTIO SE Justin Bieber odao počast Liamu Payneu uz dirljivi video: Počivaj

- Morao sam vidjeti Mikea posljednji put kada je bio pri svijesti. Pogledao me na svoj tipičan način i rekao: 'Stigao si na vrijeme' - rekao je Felker za People. 

Zanimljiva činjenica je da je Michael Newman bio jedini član posade 'Spasilačke službe' koji je bio pravi spasilac. Pojavio se u čak 150 epizoda serije, koja se prikazivala od 1989. do 2001. godine, a jedino se David Hasselhoff pojavio u više epizoda. 

Osim toga, bio je i vatrogasac s punim radnim vremenom dok je glumio u seriji. Nakon završetka njenog snimanja vratio se u vatrogasnu službu, sve dok nije otišao u mirovinu. Ukupno je kao vatrogasac radio 25 godina.

ODLAZAK TV LEGENDE Preminuo je Siniša Pavić (90), tvorac Boljeg života, Tesne kože, Vrućeg vetra, Otpisanih...

Tešku dijagnozu saznao je u 50. godini života, a upravo se Newmanov život s bolešću prikazao u dokumentarnoj seriji 'After Baywatch: Moment in the Sun' koja se bavila životima glumačke ekipe nakon završetka snimanja serije. 

Idi na 24sata