To je to što me zanima!

Umro je Sven Dukić, menadžer koji je Olivera doveo u Arenu. Severina: 'Jako smo tužni...'

Sven i Oliver počeli su surađivati 1987. godine. Dukić je Olivera pratio na mnogim glazbenim putovanjima, među kojima je i njegova turneja u SAD-u
Vidi originalni članak

Preminuo je glazbeni menadžer Sven Dukić, najpoznatiji po dugogodišnjoj suradnji s Oliverom Dragojevićem. Pjevačica Severina se od njega oprostila emotivnim riječima na Instagramu.

GLAZBENICA I FRIZERKA Frizeraj kod Severine! Sredila je Matiju Vuicu: 'Nemoj se mrdati, imam kuhinjske škare u ruci...'

- Dragi moj prijatelju, jako smo tužni tvojim preranim odlaskom. Tvoja duhovitost, tvoj istančani ukus za glazbu bio je rijedak. S velikim poštovanjem i zahvalnošću sam te slušala, voljela i smijala se tvojim 'bazama'. Znam da si sad s Oliverom i da se skupa smijete. Sućut obitelji, veliki gubitak, veliki - napisala je pjevačica.

Sven i Oliver počeli su surađivati 1987. godine. Dukić je Olivera pratio na mnogim glazbenim putovanjima, među kojima je i njegova turneja u SAD-u. Organizirao mu je i koncerte po Istri, između ostalog i Oliverov prvi koncert u pulskoj Areni. Producirao je i Oliverov album Trag u beskraju.

SKRENULA POZORNOST Seve rekreirala poznato djelo, ali svi primijetili nešto drugo: 'Manipulatorice, kako si dobra'

Dukić je radio i kao radijski voditelj te organizator kulturnih događaja. Bio je pokretač i osnivač emisije AT klub, koja je s emitiranjem počela 1985. na Radio Puli. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare