To je to što me zanima!

Umberto Tozzi i Plavi Orkestar najavili koncerte u Vrsaru...

Prvu večer, 31. kolovoza, nastupit će Umberto Tozzi, drugu večer, 1. rujna, Plavi Orkestar
Vidi originalni članak

Na ovogodišnjem Festivalu Montrakeru koji će se održati od 31. kolovoza do 1. rujna 2024. u Vrsaru nastupit će talijanski izvođač Umberto Tozzi i bend Plavi Orkestar.

Ovaj glazbeni događaj održava se četvrtu godinu na jednoj od najzanimljivijih lokacija u Istri, sjeverozapadno od starogradske jezgre Vrsara, u kamenolom Montraker. 

KONCERT GLOBALNE ZVIJEZDE Dua Lipa zabavljala je fanove u Puli sat i pol, pričala hrvatski pa poručila: 'Volim ovakva mjesta'

Prvu večer, 31. kolovoza, nastupit će Umberto Tozzi. Tozzi je talijanski pjevač, tekstopisac i glazbenik s karijerom dugom više od četiri desetljeća. Glazbenu karijeru započeo je sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a svjetsku popularnost postigao je pjesmom "Ti amo" 1977. godine. Među njegovim hitovima su i "Gloria" i "Gente di mare".

Nastupao je na festivalima Sanremo i Eurosong, a ukupno je prodao više od 32 milijuna primjeraka albuma. Tozzi je nedavno najavio kraj svoje glazbene karijere, a u sklopu oproštajne turneje nastupit će i u vrsarskom kamenolomu Montraker.

Drugu večer, 1. rujna, nastupit će Plavi Orkestar. Za mnoge jedan od najomiljenijih  bendova  Nakon nekoliko stanki u karijeri, Plavi Orkestar vraća se na scenu, a jedan od prvih povratničkih nastupa bit će na festivalu Montraker u Vrsaru. Od osnutka, osamdesetih godina, kritičari su ga smatrali jednim od najvećih kulturnih fenomena osamdesetih i devedesetih godina.

Njihovi veliki hitovi uključuju "Bolje biti pijan nego star", "Sava tiho teče", "Zelene su bile oči te", "Ako su to samo bile laži" i "Odlazim". Plavi Orkestar izdao je osam studijskih albuma koji su se prodali u tiraži od preko 5 milijuna primjeraka. Bend je održao više od 1 500 koncerata diljem svijeta. 

ODUŠEVILA PUBLIKU Prijović u Zadru održala čak 40. koncert turneje: Dovela repera pa odjenula izazovni kostim...

Prethodnih godina na festivalu su nastupali Vlatko Stefanovski, Bajaga i Instruktori, Gipsy Kings,  drugi poznati regionalni izvođači. Ulaznice su dostupne na Eventim.hr. i Mojekarte.hr.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare