To je to što me zanima!

Uhitili su repera Travisa Scotta: Potukao se u pijanom stanju

Policija je uhitila Scotta nakon što je zaštitar pokušao prekinuti tučnjavu između repera i njegovog tjelohranitelja te dodali su da je pokrenuta kriminalistička istraga
Vidi originalni članak

Repera Travisa Scotta (33) uhitili su u petak u jednom pariškom hotelu zbog tučnjave s drugim muškarcem, piše BBC. Prema pisanju stranih medija, reper je bio u pijanom stanju, a izvor za strane medije kaže kako ga policija nije mogla ispitati. 

U MIAMIJU Uhitili su repera Travisa Scotta: 'Pijan je izazivao smetnje...'

- Osumnjičenik je bio pijan i tukao se s drugim muškarcem, moguće da je to bio recepcionar u hotelu. Nije bio u stanju da ga se odmah ispita pa su ga zatvorili u ćeliju gdje se još uvijek trijezni - rekao je izvor.

Policija je uhitila Scotta nakon što je zaštitar pokušao prekinuti tučnjavu između repera i njegovog tjelohranitelja te dodali su da je pokrenuta kriminalistička istraga.

ŠUŠKA SE Sin Kourtney Kardashian zvat će se po glazbenoj legendi? 'Već je to jednom Travis otkrio svima'

Ovo nije prvi put da su uhitili repera. U lipnju je Scott uhićen je zbog remećenja javnog reda pod utjecajem alkohola i neovlaštenog ulaska na tuđi posjed, prenosi Page Six. Scotta su uhitili u Miamiju te su ga odveli u zatvor. Reperu su odredili jamčevinu od 650 dolara, koju je i platio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare