To je to što me zanima!

Uhitili su kćer Clinta Eastwooda

Francescin dečko je navodno pozvao policiju kad je njihova svađa prerasla u fizički sukob, a policajci su ga uputili da se odveze do postaje Beverly Hills
Vidi originalni članak

Kći Clinta Eastwooda (94), Francesca Eastwood (31) uhićena je u subotu navečer zbog obiteljskog nasilja, javlja TMZ. Navodno je fizički napala svog dečka dok su se vozili kroz Beverly Hills u Kaliforniji, rekli su policijski izvori za TMZ.

CHRISTINA SANDERA Otkrili su uzrok smrti životne partnerice Clinta Eastwooda

Francescin dečko je navodno pozvao policiju kad je njihova svađa prerasla u fizički sukob, a policajci su ga uputili da se odveze do postaje Beverly Hills.

Izvori su za TMZ rekli da su policajci, nakon što je par stigao u policijsku postaju, s oboje razgovarali, te da su primijetili ozljede na muškarcu. Zbog tog otkrića uhitili su Francescu, ali platila je jamčevinu od 50.000 dolara, te je puštena iz pritvora. 

TUŽNA VIJEST Umrla Christina Sandera (61), partnerica Clinta Eastwooda

Identitet Francescinog dečka nije otkriven. Zadnje se znalo da je hodala s Alexanderom Wraithom

Francesca je vezu s Wraithom, koji se pojavio u serijama 'Orange is the New Black' i 'Hawaii Five-0', objavila 2018., kad su se zajedno pojavili na premijeri filma 'The Fury of the Fist and the Golden Fleece'.

Par je iste godine dobio sina Titana Wraitha Eastwooda

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nika1980 16.10.2024.

    Ženskica ga prebila pa je frajer pozval muriju,buahaha,

Komentiraj...
Vidi sve komentare