To je to što me zanima!

Uhićen je muž zvijezde realityja 'Selling Sunset': Njihovo dijete (2) gađao je staklenom bocom

Christine Quinn i Christian Richard vjenčali su se 2019. godine, a njihova ceremonija bila je finalna epizoda treće sezone Netflixovog reality showa 'Selling Sunsets'
Vidi originalni članak

Christian Richard (45), suprug zvijezde Netflixovog realityja 'Selling Sunset' Christine Quinn (35), uhićen je zbog obiteljskog nasilja, piše Page Six. Richard se nalazi u pritvoru te je zadržan uz jamčevinu od 30 tisuća dolara. Prije uhićenja navodno je udario sina staklenom bocom.

FANOVI JE HVALE Kakvo tijelo Sofia ima! Vergara (51) se skinula u kupaći kostim i pokazala sve raskošne obline

- Osumnjičenik je bacio torbu sa staklenom bocom na žrtvu, promašio žrtvu, ali je udario žrtvino dijete, uzrokujući mu ozljede. Dijete su vidjeli bolničari, ali nije prevezeno u bolnicu - rekao je policijski službenik Los Angelesa za Page Six.

Sina odveli u bolnicu

Sin, koji je ime dobio po ocu, kasnije je prevezen u bolnicu.

- Christine je napustila kuću i vozila se u kolima hitne pomoći sa svojim sinom - otkrio je izvor.

U javnost su isplivale i fotografije koje prikazuju softverskog inženjera kako izlazi iz kuće u lisicama. Nosio je samo kućni ogrtač te je bio bos.

Posjetili su Hrvatsku

Netflixova zvijezda Quinn 2020. godine je posjetila Hrvatsku. S njom je na odmoru bio i suprug Christian.

Par se vjenčao 2019. godine, a njihova ceremonija bila je finalna epizoda treće sezone showa 'Selling Sunsets', koji prati nekoliko atraktivnih agentica za nekretnine koje se bave prodajom luksuznih vila u Hollywoodu. Sin Christian došao je na svijet u svibnju 2021. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare