To je to što me zanima!

Uf, ovo boli! Mile Kekin objavio snimku pada s pozornice, a za 24sata kaže: Srećom niska bina

Grupa Hladno pivo nastupili su u sklopu Regius festivala, a prilikom izvođenja pjesme 'Soundtrack za život' Mile Kekin izgubio je ravnotežu i pao s pozornice, a kratko nam je komentirao cijelu situaciju...
Vidi originalni članak

Frontmen grupe Hladno pivo, Mile Kekin (53), objavio je na svom Instagram profilu snimku neugodnog trenutka koji mu se dogodio na Regius festivalu u Šibeniku.

Naime, pjevač je izvodio pjesmu 'Soundtrack za život', a u jednom trenutku skočio je sa zvučnika na binu, ali izgubio je ravnotežu i pao naglavačke s pozornice. Pitali smo glazbenika ima li kakvu ozljedu.

- Ma jok. Kao novi sam. Srećom niska bina - kratko nam je odgovorio Kekin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mile Kekin (@milekekinofficial)

Istog trenutka, jedan od pratitelja preskočio je ogradu i potrčao glazbeniku u pomoć, a pjevač se brzo ustao i nastavio pjevati.

- Evo kako se glumi pad s bine - napisao je šaljivo Mile Kekin u opisu svoje objave. 

HIT LIK 'BITANGI I PRINCEZA' Kekin o erotomanu Saši: Taj lik još ima sljedbenike! I Bitorajac je smišljao imena vrućih filmova

Javili su se i brojni pratitelji ispod objave, a Mile je nekima i odgovorio te dodao da 'nije tako strašno bilo jer su bili niska bina i još niži pjevač', ali da se u par sekundi odvio 'tresnuće i uskrsnuće'. 

Na videu su se izmjenjivale poruke: 'Stage se sam micao', 'Ovo je namjerno', 'Živ sam' i 'Sve je to dio soundtracka za život'. 

MILE KEKIN ZA 24SATA: 'Ja kao Novosel? Fali mi dosta centimetara! Perverznjak Saša iz Bitangi još ima svoje fanove'

Glazbeniku sada slijedi najveći ljetni samostalni koncert 8. kolovoza na pozornici Kaštela u Puli, a nedavno nam je otkrio i detalje nove glumačke uloge, legendarnog košarkaškog trenera Mirka Novosela u filmu 'Dražen'. 

- Jedan dan mi je zazvonio telefon i predstavio se producent Ljubo Zdjelarević. Rekao mi je da se snima film o Draženu Petroviću i pitao me bih li želio glumiti Mirka Novosela u tom filmu. To me iznenadilo uzimajući u obzir moju visinu pa sam zatražio scenarij, rekao nam je Kekin kojeg mnogi i dalje pamte kao Erotomana Sašu iz popularne domaće serije 'Bitange i princeze'. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bzvzZ 16.07.2024.

    Naškodilo mu hladno pivo

  • komentator/Luka 15.07.2024.

    dobro da nije imao koncert na rubu zemlje

  • Vito Scaletta 15.07.2024.

    Milutine pao si.

Komentiraj...
Vidi sve komentare