To je to što me zanima!

Udala se Marichuy iz hit serije 'Oprezno s anđelom': Muža je navodno preotela prijateljici

Andres Tovar je ranije bio u braku s glumicom Claudijom Martin koja je navodno našla eksplicitne poruke koje je Perroni slala njenom suprugu i tako saznala za aferu
Vidi originalni članak

Zvijezda meksičkih sapunica Maite Perroni (39) udala se za partnera Andresa Tovara nakon mjeseci kontroverzi i optužbi da je glumica novopečenog muža preotela bivšoj najboljoj prijateljici.

Perroni se odmah pohvalila i fotografijama s vjenčanja.

- Uspjeli smo! Čineći prve korake života koji želimo zajedno graditi, okruženi našom obitelji i Bogom, primili smo blagoslov - napisala je slavna glumica na društvenoj mreži.

Par na fotografiji nije mogao sakriti sreću, a slavna glumica je za svoj poseban dan obukla vjenčanicu koja je imala prorez na nozi. Maite je hrvatskoj javnosti najpoznatija kao Marichuy iz popularne meksičke telenovele s 'Oprezno s anđelom'.

Andres Tovar je ranije bio u braku s glumicom Claudijom Martin koja je navodno našla eksplicitne poruke koje je Perroni slala njenom suprugu i tako saznala za aferu. Maite i Claudija bile su najbolje prijateljice.

'IGRA KLJUČEVA' Divlja Maite Perroni: Glumila je sveticu, sad se igra vibratorom

Martin i Tovar razveli su se prošle godine, a Maite Perroni je kasnije tvrdila da su optužbe da je bila uzrok raspada njihovog braka lažne. Glumica je zbog novog muža ostavila dugogodišnjeg partnera, a nedugo nakon Tovarovog razvoda od Martin, objavljeno je da su Perroni i Tovar u vezi i da planiraju vjenčanje.

POGLEDAJTE VIDEO: URŠULA TOLJ O ‘ZVIJEZDE PJEVAJU’

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mudro_slovo 11.10.2022.

    Čuj, Marichuy.. Prije ovog je bila 8 godina u vezi s čileanskim Hrvatom prezimena Štambuk, dakle Dalmatinac porijeklom, to niste napisali, a zanimljivo je da joj sad i novo prezime ima značenje u hrvatskom jeziku odnosno čakavskom dijalektu te je sam tovar simbol Dalmacije.

  • Splitski cvit 10.10.2022.

    Ako je to istina onda on jest tovar a nije ni ona bolja🤣.

  • Luigi89 10.10.2022.

    Kaze dobila sam blagoslov , a otela tuxeg muza , hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare