To je to što me zanima!

Udaje se hrvatska Miss sporta s ubojitom ljevicom! Pred oltar će s bivšim nogometašem Dinama

Borna se od djetinjstva bavi sportom, a njezin budući suprug također je ljubitelj sporta
Vidi originalni članak

Miss spota 2021., Borna Mohač (23), otkrila je na svojim društvenim mrežama da se udaje za dečka Marka Soldu, bivšeg nogometaša Dinama. Podijelila je nekoliko fotografija s djevojačke na kojoj se s prijateljicama, sudeći prema fotografijama, odlično zabavila.

- Vrijeme je za zabavu - kratko je poručila uz fotografije. Na djevojačkoj je nosila bijelu dužu haljinu te lentu s natpisom 'Bride to be'. Kombinaciju je upotpunila s upečatljivim štiklama s mašnicama. 

LIJEPA TENISAČICA BORNA Hodam s nogometašem Dinama i sad idem po titulu Miss sporta!

Inače, i Borna i Marko su ljubitelji sporta. On je nedavno potpisao za NK Osijek, a na posudbi je u Velikoj Gorici. Borna se pak bavi tenisom, koji je počela trenirati sa šest godina, a s 14 godina je osvojila prvo mjesto na seniorskom državnom natjecanju. Njezin joj je dečko posljednjih nekoliko godina najveća podrška u tenisu, a ranije je za IN Magazin Borna progovorila o njihovoj vezi.

- Pa mislim da je ljubav najvažnija stvar na svijetu i nešto za što se uvijek treba naći vremena. Ne volim previše otkrivati o ljubavnom životu, ali svakako je to nešto što me vuče prema naprijed - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • đovanoti 31.05.2024.

    nisam ni posumnjao da će u brak sa kotlokrpom,ili čistačem

Komentiraj...
Vidi sve komentare