To je to što me zanima!

U usporedbi s novim serijama na našim programima, reprize onih starih su iz raja izašle

Aktualni je primjer serija 'Gora', ne treba dalje ići. Velika pompa, najava na pitoresknim lokacijama snimanja. U tim najavama čak nije bio sumnjiv ni 'naziv proizvođača'
Vidi originalni članak

Godinama, a sve mi se više čini da je to bilo puno preoštro, kudili smo televizije, javne, bilo koje, kratice tu ne igraju ulogu, zbog repriza, repriza, repriza... i tako još neko vrijeme serija i filmova. Logično je, čak i poželjno od svjesnog puka bilo pitanje. Tja, čemu sva ta silna repriziranja, nema li nešto novo?!

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • nnjmkd 21.10.2023.

    Istina, spora radnja, previše patetike, osrednji glumci. Šteta. od dobre ideje nije ispala baš dobra serija.

  • samo da ti kazem 21.10.2023.

    Mene je stvarno sram nasih serija,debilana malo zesca.Usporede radi srbske su Netflix level pro za nase

  • Zagy91 20.10.2023.

    Istina sto piše autor prema mojem dojmu . Serija Gora je u najboljoj maniri spoj lose hrvatske sapunice i drame…sapundrama…sporo, radnja tanka, gluma osim par glumaca uglavnom očajna, dijalozi kao da su pisani na brzinu od jedne ne bas kreativne osobe…šteta potrošene teme o HGSS-u ali “Bibin svijet” je za ovo remek djelo koje me čak uvijek i razveseli…ovo je sumor teži…onaj glumac muški sto se izgubio u prvoj epizodi je jedini autentični rasni glumac, Nola također a ovi drugi žali Boze akademije…naravno to je moje mišljenje ne znaci da je to istina..

Komentiraj...
Vidi sve komentare