To je to što me zanima!

U sretnoj vezi: Bilman je ljubav pronašao na plesnom podiju

Svestrani Davor Bilman (41) prije pet godina razveo se od supruge Vesne, a kako neslužbeno doznajemo, već je neko vrijeme u sretnoj vezi s Majom Gačić (40)
Vidi originalni članak

Prije pet godina poslovni savjetnik i plesač Davor Bilman (41) razveo se od supruge Vesne, s kojom ima 16-godišnjeg sina Lea. Svestrani Bilman, kako neslužbeno doznajemo, već je neko vrijeme u sretnoj vezi s Majom Gačić (40).

Ona je već godinama njegova plesna partnerica, a prije dvije godine osnovali su i zajedničku plesnu školu u Zagrebu. Prostor dijele s plesnom školom njegove bivše supruge, s kojom je Davor, kako je izjavio za Story, ostao u jako dobrim odnosima.

- Život ide dalje i sve što mogu reći je da sam u sretnoj vezi - rekao je nedavno. 

Iako se od prijatelja i obitelji ne skrivaju, Davor i Maja u javnosti ne izmjenjuju nježnosti. Dok je nastupao u HRT-ovu showu 'Ja to mogu', Maja ga je svake subote bodrila iz publike, no nikad nisu dali do znanja da su u vezi. Bilman jučer nije bio dostupan za komentar u vezi nove djevojke.

Maja Gačić je inače diplomirala medicinu, a radi u poznatoj međunarodnoj farmaceutskoj tvrtki. U plesnoj školi njih su se dvoje najviše fokusirali na senzualne plesove, kao što je kizomba, jedan oblik seksi 'stiskavca' koji nazivaju 'afričkim tangom'. Plešu i sličan ples koji se zove bachata. 

Prije dvije godine zajedno su bili na tečaju za instruktore kizombe u Portugalu, gdje su usavršili svoje vještine, a česti su gosti na plesnjacima u cijeloj Hrvatskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • prekrasna 20.01.2016.

    ne kužim......zbog čega ovaj članak

  • medeki 19.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 7vuk777 19.01.2016.

    nebi mu dala vagine da je zadnji čovjek na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare