To je to što me zanima!

'U školi su mi se rugali jer sam bio deblji, a jednom sam dobio batine jer se nisam htio svađati'

Domaći pjevač Bojan Jambrošić otkrio je u emisiji 'Kod nas doma' da su ga vršnjaci u školi zadirkivali jer je imao višak kilograma, a jednom su ga i fizički napali
Vidi originalni članak

Pobjednik prve sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu', Bojan Jambrošić (38), podijelio je s publikom detalje iz svog djetinjstva. Priznao je da školske dane nema u najljepšem sjećanju jer je bio žrtva nasilja.

- Kada sam bio deblji, rugali su mi se i ismijavali. Govorili su mi: 'Bio si svinja, debeli prasac, bio si stalno na golu jer si debeli i tako dalje'. Jednom sam samo dobio batine, ali ne zbog toga što sam bio debeli nego zato što se nisam htio svađati - rekao je Bojan u HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma'.

SRPSKA POP ZVIJEZDA OTKRILA Karijera joj puna hitova, ali je vlasnici klubova 'ne vole': Kažu da im ne donosim puno novca!

- Nisam nikome govorio o tom vrijeđanju jer me bilo sram to reći. Izvukao sam se iz toga jer su uz mene bili prijatelji, ali danas bi svakako drugačije reagirao, uvijek treba reći - dodao je.

Danas je velika podrška svojim nećacima i trudi se da oni ne dožive isto.

- Meni moji nećaci, kao ujaku, uvijek sve mogu reći. Možda prije nego roditeljima. Kažem im ako se nešto događa da možemo razgovarati o tome i riješiti to.

A post shared by Kod nas doma (@kodnasdoma_hrt)

Najpoznatiji je po pjesmi 'Ne govori da me znaš' koju je otpjevao u finalu showa 2009. godine. Gledatelji su ga imali priliku gledati i u showu 'Zvijezde pjevaju'.

SUPRUG JOJ JE PODRŠKA Buga Marija Šimić o svojoj borbi s ADHD-om u sedmom mjesecu trudnoće: 'Tražila sam pomoć!'

Nakon pobjede u 'HTZ-u', Bojan je potpisao ugovor s izdavačkom kućom Dallas Records. Prvi album 'Bolji od ljubavi' izdao je 2009. godine, a 2013. izdaje drugi studijski album, 'Zapisano u zvijezdama'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mr. Pickles 20.09.2024.

    Jbg, u školi (tako je bilo prije 30-ak god vjerojatno je tako i sada) ako nećeš biti nasilnik i "frajer" onda ćeš vjerojatno biti meta takvih 😖

  • no sleep 20.09.2024.

    I meni su se rugali u školi kaj imam dva zuba, zato danas imam 3

Komentiraj...
Vidi sve komentare