To je to što me zanima!

U novom izazovu chefa mijenja Chiara: 'Kad krene panika...'

Kada se otvori restoran i počne servis u emisiji 'Hell's Kitchen', na Chiari kao zamjenici šefa bit će odgovornost da ona jela koja nisu dovoljno dobra šalje nazad u kuhinju
Vidi originalni članak

Nakon raspuštanja timova i izazova u kojem je Domagoj osvojio imunitet u emisiji 'Hell's Kitchen', danas će pred kandidatima biti novi izazov, onaj najstresniji – servis večere gostima u restoranu.

GLASUJTE U ANKETI Tko će pobijediti u 'Survivoru'?

- Ono što smo dosad imali kao a la carte večeru, više nemamo. Imat ćemo set meni večeru. Znači, dižemo se stepenicu više, svi jedu sve - od predjela do deserta, nema biranja. Tu morate biti strašno pažljivi - najavit će chef Gretić kandidatima.

Uz to, chef će uvesti još jednu promjenu. Naime, kako više nema timova i vođa timova, chef je odlučio uvesti poziciju zamjenika šefa kuhinje. U ovom izazovu ta će uloga pripasti Chiari.

'HELL'S KITCHEN' Nema više timova, a top sedam kandidata bori se za imunitet!

- Ti si danas ja. Ti kontroliraš blokove i narudžbe. Surađuješ s Josipom, izgovaraš narudžbe prema kuhinji, daješ im tempo, ti si dirigent. Glas imaš, koristi ga. Budi glasna i razgovijetna - poručit će chef Chiari.

- Mislim da je zaslužila i ona priliku da se pokaže u najboljem svjetlu. Poštovat će je se, slušat će se kao da je chef Gretić - reći će Mauro.

Top sedam kandidata morat će se rasporediti na pripremu četiri komplicirana jela.

- Ima dosta komponenti gdje se mora paziti na balans okusa. To je takva faza, sedam najboljih, pa neće sedam najboljih dati ćevape i pomfrit - mudro će zaključiti Mauro.

Neki kandidati odlično će se snaći tijekom pripreme, a dvoje kandidata od samog početka naići će na probleme.

- Kad krene panika, gotovo je - komentirat će kandidatkinja.

Kada se otvori restoran i počne servis, na Chiari kao zamjenici šefa bit će odgovornost da ona jela koja nisu dovoljno dobra šalje nazad u kuhinju, a kandidat koji će najlošije odraditi izazov bit će nominiran.

NOVA EPIZODA HELL'S KITCHENA Domagoj osvojio imunitet u 1. izazovu bez timova: 'Zabilježen ulazak u top 6, lakše se diše!'

Hoće li pod Chiarinom dirigentskom palicom kandidati uspjeti poslužiti gostima sva jela i zadovoljiti očekivanja chefa Gretića – ne propustite novu epizodu 'Hell's Kitchen Hrvatska' od 21.15 na RTL-u!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare