To je to što me zanima!

U krvi Liama Paynea pronašli su 'ružičasti' kokain, drogu koja se nedavno pojavila u Hrvatskoj

Policija u Buenos Airesu i dalje istražuje okolnosti smrti bivšeg člana grupe One Direction, Liama Paynea. Objavljeni su i toksikološki nalazi
Vidi originalni članak

Toksikološki nalaz Liama Paynea pokazuje da je pokojni pjevač imao tragove više droga u svom tijelu, uključujući 'ružičasti kokain', kad je pao s balkona hotela, prema izvješćima argentinske policije, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Djelomična obdukcija je pokazala da je Liam Payne imao više supstanci u svom tijelu kada je pao s balkona na trećem katu svoje hotelske sobe u Buenos Airesu - stoji u izvješću.

'TRUDIO SE OSTATI ČIST' Dva zaposlenika hotela policija privela na razgovor: Sumnjaju da su Liamu Payneu dali drogu

Nalaz pokazuje na tragove kokaina, benzodiazepina, crack kokaina i 'ružičastog' kokaina. Inače, 'ružičasti' kokain, droga koja se nedavno pojavila u Hrvatskoj, sadrži ketamin, MDMA, i druge sintetičke tvari.

- U njegovoj hotelskoj sobi pronađena je i improvizirana aluminijska cijev za unos droge - navodi se još.

Bivši član One Directiona preminuo je 16. listopada nakon pada s balkona na trećem katu. Uzrok smrti, utvrdili su liječnici, bile su višestruke teške ozljede, a među njima je bila i fraktura lubanje, izvijestio je Alberto Crescenti, voditelj hitne službe Buenos Airesa.

KOPENHAGEN, LONDON... FOTO Od Liama Paynea se već danima opraštaju obožavatelji

Dodao je da je glazbenik bio mrtav kad su bolničari stigli u 17 sati po lokalnom vremenu.

Daily Mail navodi da su prije smrti pjevača, zaposlenici hotela bili primorani kontaktirati policiju zbog njegovog ponašanja. Osoblje hotela Casa Sur u Buenos Airesu kontaktiralo je policiju zbog agresivnog muškarca za kojeg se sumnjalo da je bio pod utjecajem narkotika i alkohola. 

Još uvijek se istražuju okolnosti Payneove smrti, a policija je ovih dana privela na razgovor i dva zaposlenika samog hotela. Sumnjaju da su Payneu davali drogu danima prije tragedije te mu donosili u sobu u kutiji sapuna koju je policija našla na stolu. 

'NEVJEROJATNI GUBITAK' Bivši član One Directiona zbog smrti Paynea odgodio turneju

Prije nekoliko dana je u Buenos Aires stigao i shrvani otac, Geoff Payne, kako bi organizirao da se tijelo njegovog sina vrati u domovinu. Međutim, to neće biti moguće sve dok se ne obave sve analize koje su naredile argentinske vlasti... 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lugar1982 21.10.2024.

    Uzor mladima

  • arf1 21.10.2024.

    Ma uopće takve ne žalim. Sam je izabro takav život

  • Geboren und aufgewachsen 21.10.2024.

    Ne razumijem zakaj se nemreju normalno rekreativno drogirati, da se zabave, ta smjesa "ružičastog kokaina" je koktel za samoubojstvo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare