To je to što me zanima!

U intimnijoj atmosferi: Silente će imati dva koncerta u Zagrebu

Koncert u Saxu odlična je prilika da se Silente doživi u manjem koncertnom prostoru, a broj ulaznica će biti limitiran na 350 po danu
Vidi originalni članak

Silente najavljuje dva intimna koncerta u zagrebačkom klubu Sax i to 5. i 6. prosinca 2024.

Bend je ovog lipnja rasprodao stadion Šalata i nastupio pred gotovo 5 000 posjetitelja na najvećem samostalnom koncertu karijere. Silente se prvi put nakon nastupa s kojim su okrunili dosadašnji rad vraća u Zagreb na dva koncerta u Saxu u Palmotićevoj.

VLADA VELIKI INTERES Adi Šoše rasprodaje Lisinski kao od šale! Popularni Mostarac je najavio i treći koncert u Zagrebu

Silente će na intimnim koncertima provesti kroz desetljeće dug glazbeni put, s osvrtom na dosadašnje albume i aktualne singlove. Najava nastupa u Saxu dolazi u trenu kada aktualni singl “Sve da ima neki način” već šest mjeseci drži poziciju na nacionalnoj HR Top 40 ljestvici. Bend istovremeno radi na novoj glazbi i priprema objavu novog singla.

Koncert u Saxu odlična je prilika da se Silente doživi u manjem koncertnom prostoru, a broj ulaznica će biti limitiran na 350 po danu. Prodaja ulaznica kreće od srijede 18. rujna po cijeni od 20 eura, a ta cijena će biti dostupna do 30. rujna. Dan nakon, od 1. listopada, cijena ulaznica će biti 22 eura. 

NAJVEĆE ZVIJEZDE SAVA CENTRA Brena je dvoranu punila 17 puta zaredom, Balašević je rekorder života, a u povijest ulazi i Rozga

Kupiti se mogu u sustavu Eventim i na njihovim prodajnim mjestima, kao i na blagajni Saxa u Palmotićevoj 22. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ilcommentatore 17.09.2024.

    sako na golo, nema bolje kad se to usafta

  • Old Kresoje 17.09.2024.

    Najdosadniji bend koji se pojavio na sceni u zadnjih 30 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare