To je to što me zanima!

U borbu za imunitet sirovim tijestom i tajnim mješavinama

Slastičarski okršaj u eteru RTL-a se nastavlja, a pred kandidatima su večeras novi izazovi – spravljanje američke pite od bundeve i slavnog francuskog quichea
Vidi originalni članak

Imate dva osnovna sastojka, no to ne znači nužno da je to što radite jako jednostavno. Tijesto vam mora biti lijepo pečeno, mora biti prhko. I krema mora biti lijepo pečena i glatka. I pazite na začine, upozorila je Petra Jelenić.

Pridruženi član žirija u sljedeće dvije emisije je Mirjana Špoljar, šefica slastičarnice hotela Esplanade, trostruka državna prvakinja u slastičarstvu i slastičarska sutkinja. Do sad je skupila dvadeset godina staža u prestižnom hotelu, a pripremu slastica je specijalizirala u Berlinu, u restoranu s dvije Mcihelinove zvjezdice. Hrvatske slastice je prezentirala po zemlji i inozemstvu, a u njezinim su slatkim remek djelima uživale brojne zvijezde poput Stinga, Orlanda Blooma i Boba Dylana. 

Unatoč savjetima, kandidati se i dalje služe neobičnim alatima u kuhinji, a neki se čak i razbacuju namirnicama. Situacija u showu je sve napetija, a u današnjoj će emisiji naučiti i vrijednu lekciju - pita mora biti pečena do kraja kako bi se mogla jesti. Tko se razbacuje hranom, tko voli al dente, a tko će biti najbolji i osvojiti imunitet? 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kung fu panda 04.12.2014.

    ne volim ovaj šou :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare