To je to što me zanima!

Tužna priča Tihomira iz 'Ljubav je na selu': Ostavila me sat prije svadbe, mene i našu kćer...

Tihomir je samohrani roditelj te živi sa svojom sedmogodišnjom kćeri s kojom obožava provoditi svaki trenutak. U slobodno vrijeme voli otići u ribolov i zaigrati nogomet s prijateljima
Vidi originalni članak

Tihomir Petrović (40) stiže iz Nuštra i radi u tvrtki koja se bavi ličenjem, a na svom imanju ima voćnjak i vinovu lozu o kojima se brine. U 'Ljubav je na selu' se prijavio u nadi da će pronaći srodnu dušu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za sebe kaže da je previše dobar, pa drugi to često koriste, smiren je, radišan i teško oprašta kad ga netko razočara ili povrijedi.

SJEĆATE LI SE FARMERA? Neven iz 'Ljubav je na selu' kćer je dobio s prijateljicom, a zvali ga 'Gepek majstor': Sretan sam!

U prošlosti nije baš imao pozitivna ljubavna iskustva jer ga je bivša djevojka ostavila nekoliko dana prije nego što ju je htio zaprositi, a druga nekoliko sati prije svadbe. Zajedno imaju kćer Klaru koju majka u zadnje četiri godine nije vidjela nijednom.

- Živio sam sa curom koja me ostavila sat-dva prije vjenčanja. Živjeli smo prije tog par godina zajedno, mislim, nije dijete došlo slučajno, ali jednostavno nije išlo, ona nije htjela dalje, ne znam zašto - rekao je kandidat te nadodao da majka ima kontakt s njihovom kćeri, ali jako rijetko.

- Nikada mi nije dala objašnjenje zašto je to napravila - sa suzama je priznao Tomislav.

- Četiri godine smo sami, ja i kći, a mama ju još nije vidjela nijednom - izjavio je dalje.

RASPLAKAO VODITELJICU Jedan od farmera nove sezone 'Ljubav je na selu' je samohrani otac: Na dan svadbe je otišla...

- Kći mi daje snagu za život, ne znam kako bi bez nje - zaključio je Tihomir.

Ni daljnja iskustva nisu bila ništa ljepša.

- Bio sam magnet za loše cure. Bio sam s takvim curama koje nisu bile za mene, sve je bilo teško. Možda sam previše dobar, a cure su to znale iskoristiti - priznao je Tomislav.

Tihomir je samohrani roditelj te živi sa svojom sedmogodišnjom kćeri s kojom obožava provoditi svaki trenutak. U slobodno vrijeme voli otići u ribolov i zaigrati nogomet s prijateljima.

- Imam kćerku, 7 godina, samohrani sam otac, borim se, mučim se. Imam sestru i brata, pomažemo se, ali teško je, skuhaj, čisti, operi...posvetim se kćeri koliko mogu - rekao je Tihomir.

LJUBAV JE NA SELU Upoznajte farmere koji će tražiti ljubav u 16. sezoni: Stiže bajker koji voli cvijeće i slavni Slovenac

Nada se da će mu 'Ljubav je na selu' donijeti skromnu i prirodnu djevojku njegovih godina, koja će prihvatiti njegovu kćer te s kojom će izgraditi dom i osnovati obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zlatna Vuga 18.06.2023.

    Neće taj naći u emisiji ženu, nije se trebao niti prijaviti, samo sramoti to svoje dijete.

  • mano mano 18.06.2023.

    Malo pišete Tihomir pa Tomislav...daj se odlučite kak se zove čovjek...

  • 18.06.2023.

    I opet je dosao traziti srodnu dusu na pogresno mjesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare