To je to što me zanima!

Turbo-folk pjevačica je dobila ulogu u kazališnoj predstavi

Ova neobična suradnja iznenadila je i simpatizere pjevačice, a Sandra će se pojaviti na kazališnim daskama Akademije 28, koja repertoar uglavnom temelji na komedijama.
Vidi originalni članak

Srpska turbo-folk zvijezda Sandra Prodanović (32), poznatija kao Sandra Afrika, u tom se glazbenom miljeu svojedobno probila kao plesačica Mile Kitića, a zatim i izgradila uspješnu samostalnu glazbenu karijeru. Pjeva već više od 10 godina, ali Afrika neće stati na tome. 

POGLEDAJTE VIDEO O SANDRI AFRICI: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako prenose srpski mediji, Sandra uskoro postaje i glumica. Prvi angažman ponuđen joj je, ni manje ni više, na kazališnim daskama beogradskog teatra Akademija 28. 

Ova neobična suradnja iznenadila je i simpatizere pjevačice, a u predstavi kazališne kuće koja repertoar uglavnom temelji na komedijama surađivat će s glumcima Dragan Marinkovićem i Radom Ćosićem te YouTubericom Vanjom Veljić.

BAKA JOJ JE LIČANKA Sandra Afrika: Zaradila sam si aute i jahtu pjevajući Hrvatima

Predstava naslova 'Ko ti trese trešnjice' premijerno će biti izvedena 2. srpnja, a temelji se na filmu 'Njuškala' iz 70-ih, u kojem se popularan glumac i jednako popularan pisac bore za naklonost iste žene.

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA SANDROM AFRIKOM:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vito1 14.06.2020.

    Ulogu je dobila i severina, nema razlike

  • Origano 14.06.2020.

    Jel to ono Kapetan Amerika pa onda Sandra Afrilka?Tko je ta?

  • Renci07 14.06.2020.

    stvarno vise niste normalni,brisem vas i odlazim sa ovog turbo folk casopisa

Komentiraj...
Vidi sve komentare