To je to što me zanima!

Trudna Rihanna se ipak pojavila na Met Gali, pogledajte kako

Obožavatelji mode bili su razočarani kada je pjevačica izostala s bala u ponedjeljak navečer, jer je poznata po svojim istaknutim stilskim kreacijama na događaju
Vidi originalni članak

Iako je zbog visokog stadija trudnoće Rihanna (34) preskočila crveni tepih na Met Gali, pjevačica je u muzeju ostavila još dugotrajniji dojam i to kao kip.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vogue je podijelio video na Instagramu koji prikazuje pjevačicu ovjekovječenu u mramoru u njujorškom muzeju Metropolitan, uz pomoć pametnih vizualnih efekata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

- Kip 'Eirene (Oličenje mira)' obično je najistaknutija mramorna božica grčko-rimske galerije 'The Met muzeja', ali sada imamo Rihannu, koja se nalazi na ovomjesečnoj naslovnici Voguea - poručili su iz Voguea.

U videu, digitalna verzija kipa Rihanne ponosno stoji u galeriji muzeja, ljuljajući se u istoj pozi kao i pjevačica na naslovnici časopisa u svibnju 2022.

ZASJENILA KREACIJOM Iz brončane u tirkiznu boju: Haljina Blake Lively se potpuno transformirala na Met Gali

Obožavatelji mode bili su razočarani kada je pjevačica izostala s bala u ponedjeljak navečer, jer je poznata po svojim istaknutim stilskim kreacijama na događaju. Ovogodišnja tema bila je 'Gilded glamour', a Rihanna je bila željno iščekivana gošća zahvaljujući nedavnim odvažnim trudničkim izdanjima.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap* 04.05.2022.

    Ima lijepe oci

Komentiraj...
Vidi sve komentare