To je to što me zanima!

Treneri iz 'Života na vagi' otkrili nam sve o novoj sezoni: 'Imamo iznenađenja, neće im biti lako!'

U osmoj sezoni ‘Života na vagi’ 16 kandidata predvodit će već dobro nam poznati treneri, Mirna Čužić i Edin Mehmedović. Tu je i Marijana Batinić, koja će svojim savjetima pružati podršku
Vidi originalni članak

Nova sezona, novi kandidati, nova lokacija i već dobro poznata lica trenera - počelo je snimanje osme sezone “Života na vagi”. Emisija je to kojoj je najvažniji cilj pomoći pretilim osobama da promijene svoje loše navike i, što je još važnije - sebe i svoje zdravlje napokon staviti na prvo mjesto. Uz trenere Mirnu Čužić i Edina Mehmedovića novih 16 kandidata odlučilo je ući u borbu s kilogramima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svake sezone produkcija napravi nešto novo kako za kandidate tako i za gledatelje, a neke novosti osme sezone otkrio nam je producent emisije Vanja Meandžija.

- Prvo moram napomenuti da su kandidati ove sezone nevjerojatni. Način na koji pristupaju cjelokupnom njihovu problemu dosad nije viđen! Imamo velike izazove za trenere i pokazat ćemo neke dosad probleme s kojima se nismo još susretali i vjerujem da će gledatelji koji su višegodišnji ljubitelja showa primijetiti znatne napretke u kvaliteti, što će, siguran sam, privući i neke nove fanove - ispričao nam je.

Trener Edin već je pet sezona najbolji prijatelj onima koji se upuste u surovu borbu s kilogramima i dodaje da osjeća veliku čast što su ga odabrali da opet bude dio ovog projekta.

- Uzbuđenje je jednako kao i prvog dana kad sam počeo ovu avanturu zvanu ‘Život na vagi’. Znate, kad nešto zaista volite i u tome maksimalno uživate, onda je osjećaj uvijek isti. Ni u najluđim snovima nisam mislio kako će baš mene dopasti ta čast i privilegija da budem trener u ovom projektu, a kamoli da ću ostati pet sezona! Zbog toga osjećam veliku odgovornost i obvezu da svoj posao odradim maksimalno profesionalno i budem prava podrška novim natjecateljima - rekao nam je.

POHVALIO SE Čapo iz 'Života na vagi' ostvario si želju: 'Što mogu kad veseli'

Ono čemu se najviše veseli, priznaje, putovanje je po Lijepoj Našoj. Iskustvo upoznavanja naše zemlje ne bi bilo tako čarobno da uz njega nisu pravi ljudi.

- Kad s nekim živiš i radiš tri mjeseca, postanete kao velika obitelj; svi se međusobno jako dobro poznajemo, poštujemo i volimo - kaže nam. Uz njega kandidatima će pomagati i trenerica Mirna, koja je debitirala u ovom showu prošle sezone, a ono što je naučila dosad, svakako će primijeniti u novoj.

- Sad ću sigurno biti opuštenija i lakše se snalaziti u nepredvidivim snimajućim situacijama. Puno sam naučila o ponašanju pred kamerama, ali i iza njih. Trudila sam se što više upijati i kritika i sugestija kako bih napredovala u drugoj sezoni. Kad je o treninzima riječ, to je jako specifično jer ovisi o našim novim kandidatima. Svakom pristupamo s velikom pažnjom te prilagodbom vježbi i programa. A i ove godine imamo mala iznenađenja u sadržaju, pa će i naši treninzi biti prilagođeni tome. Moram ostati tajnovita da na jesen svi s uzbuđenjem dočekate novu sezonu - govori nam.

MILJENICI PUBLIKE Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Unatoč nepredvidivim situacijama koje ju očekuju, Mirni to nije problem, jer je uz tim koji joj je, kaže, kao obitelj.

- Tu se osjećam kao doma. Puno radimo, ali uvijek nađemo vremena za druženje. A najviše se veselim velikim izazovima! - kaže nam te je najavila nimalo lagane treninge za kandidate, ali uz dozu zabave...

Kandidate će, kao i u prethodnim sezonama, bodriti i tješiti riječ voditeljica Marijana Batinić.

- Ovo nije sprint, nego početak maratona u kojem će kandidati imati podršku i pomoć, ali i naučiti puno toga što će im biti itekako važno jednog dana kad se vrate kući. A možda je najvažnije da razviju empatiju prema samima sebi, a ne da se prepuste nekom sažaljenju. Pred njima su veliki izazovi, ali nisu sami - zaključila je ona. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SiLaa 26.05.2024.

    Edo je jako simpa lik, baš dobrica .

  • netko iz 2 mase 26.05.2024.

    A oni na tv uvik edo edo edo kad ono mudžahedin

Komentiraj...
Vidi sve komentare