To je to što me zanima!

Travis progovorio o vezi s Taylor i otkrio zašto se zaljubio u nju

Travis je spomenuo to da je Taylor, unatoč ogromnom uspjehu, ostala prizemna te da je upravo to ono što ga je privuklo kod nje
Vidi originalni članak

Nogometaš Travis Kelce (34) progovorio je o vezi s Taylor Swift (34) u podcastu 'Bussin' With The Boys'. Otkrio je kada se zaljubio u Taylor, a pričao je i o tome kako je biti u vezi s trenutačno najpoznatijom pjevačicom na svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želim držati stvari u privatnosti, ali u isto vrijeme, nisam ovdje da išta skrivam. To je moja cura. Moja dama. Ponosan sam na to. Samo ne želim svakoga pustiti u svoj privatan život i dati im mogućnost da ga komentiraju, znajući da sve što ona napravi završi na naslovnicama - rekao je.

IZNENADILA IH JE Taylor Swift izazvala euforiju na koncertu: Na pozornicu je izvela svog dečka Travisa Kelcea...

Travis je spomenuo i to da je Taylor, unatoč ogromnom uspjehu, ostala prizemna te da je upravo to ono što ga je privuklo kod nje i zbog čega se naposljetku zaljubio.

- Vrlo je samosvjesna. Razumije situacije kao što je ta i mislim da je to razlog zašto sam se zaljubio u nju, koliko je iskrena kada je okružena prijateljima i obitelji. Situacija može postati luda za nekog s toliko pozornosti, ali ona je smirena i mogu joj se diviti na tome - ispričao je Kelce.

Par je u vezi od prošle godine, a pažnju su privukli nakon što se Taylor pojavila na Travisovoj utakmici u listopadu 2023. Tada se družila s njegovom majkom Donnom u VIP loži. Kelce je otkrio da je Taylor ponudio privatni ulaz kako bi izbjegla paparazze, ali je pjevačica htjela doživjeti iskustvo u potpunosti.

UŽIVAO S DJECOM Princ William se 'razbacao' na koncertu Taylor Swift: Sve je nasmijao plesnim koracima...

- Ušla je kroz glavna vrata. Nije bilo razgovaranja s osiguranjem kako bi došla do svog sjedala. Bilo je kao: 'Samo želim biti okružena s obitelji i prijateljima i iskusiti ovo sa svima. Ona je u ludnici i želi biti dio toga. Želi me podržavati i raditi stvari kao što su te. Stvarno me osvojila - otkrio je nogometaš pa dodao da mu je najveće iznenađenje kad je krenuo hodati s Taylor bila pažnja koju dobiva od obožavatelja i medija. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • najindustrijalizovanija 26.06.2024.

    Sritno

Komentiraj...
Vidi sve komentare