To je to što me zanima!

Tori Spelling šokirala izgledom: 'Izgledaš zastrašujuće i bolesno'

Spelling, koja je u 'Beverly Hills, 90210' utjelovila Donnu Martin, prvu plastičnu operaciju imala je već sa 16 godina kako bi popravila nos. Kasnije je povećala grudi i usne
Vidi originalni članak

Mnogi pogledi bili su proteklog vikenda uprti u Tori Spelling. Glumica je bila na događaju 'The Hollywood Show' na kojem je s kolegama iz serije 'Beverly Hills, 90210', Brianom Austinom Greenom (51) i Ianom Zieringom (60) dijelila autograme i družila se s obožavateljima... 

Pozirala je u trapericama i topu, ali u prvi plan palo je njezino lice koje je gotovo neprepoznatljivo nakon plastičnih operacija. Mnogi su primijetili i da je izgubila kilograme. 

'Tori izgleda zastrašujuće', 'Ne želim osuđivati njezino tijelo, ali izgleda pomalo bolesno', 'Previše plastičnih operacija', pisali su joj neki ispod fotografije na Instagramu.

Spelling, koja je u 'Beverly Hills, 90210' utjelovila Donnu Martin, prvu plastičnu operaciju imala je već sa 16 godina kako bi popravila nos. Kasnije je povećala grudi i usne, a ako pogledamo njezin današnji izgled, čini se kako joj ni botoks ni fileri nisu strani pojam.

EMOTIVNE OBJAVE Zvijezde Beverly Hillsa oprostile se od svoje kolegice: 'Znamo da te tamo on čeka raširenih ruku'

No niti njezina figura nije prirodna. U srpnju je priznala da je koristila kontroverzne lijekove za dijabetes kako bi smršavjela, iako liječnici to ne preporučuju. Osim toga, osvrnula se na udubljenje u prsima, koje je uzrokovano deformacijom prsnog koša.

- To je problem s kostima, zove se pectus excavatum - objasnila je Tori u svom podcastu 'misSPELLING'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mars7 21.10.2024.

    Izgleda Puno starije

  • liliZG2.0 21.10.2024.

    znači i ona je na ozemplicu

  • dadooštri 21.10.2024.

    Da joj nije otac taj koji je nebi nikad niko znal za nju,makar i ovak nije nekaj posebno

Komentiraj...
Vidi sve komentare