To je to što me zanima!

Tonči Huljić: 'U Hrvatskoj se radi nebitna glazba, a svi bi htjeli biti plaćeni kao kolege iz Srbije'

Glazba je osrednja, za jedne je kao sramota slušati narodnu muziku pa je nitko ne pušta na radiju. Ti pjevači koji čije se pjesme puštaju na radiju, rade nebitnu glazbu i to dovodi do općeg zatupljenja, ispričao je Tonči
Vidi originalni članak

Tonči Huljić (59) gostovao je sinoć u emisiji 'Puls Srbije' na Kurir televiziji gdje je otkrio planove za budućnost, ali je i oštro kritizirao glazbenu scenu u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što se tiče moje glazbe, u budućnosti možete očekivati neke nove stvari, prešao sam i na klasiku. Dosta sam radio tijekom lockdowna, prošla godina za mene je bila jako plodna - otkrio je glazbenik.

Tonči je jako nezadovoljan zbog glazbe u Hrvatskoj.

- Glazba je osrednja, za jedne je kao sramota slušati narodnu muziku pa je nitko ne pušta na radiju. Ti pjevači koji čije se pjesme puštaju na radiju, rade nebitnu glazbu i to dovodi do općeg zatupljenja. Svi oni to jako dobro znaju i svi bi htjeli biti plaćeni kao zvijezde iz Srbije - rekao je Tonči.

SRETNI SLAVLJENICI Veseli Tonči i Vjekoslava Huljić: 'Slavimo 350 godina braka... Oružje je zbog ravnopravnosti'

Glazbenik se potop osvrnuo i na situaciju s koronavirusom.

- Plaši me ovo naglo popuštanje mjera, mislim da će ponovo skočiti broj zaraženih. U Hrvatskoj kao da korone nema, i mislim da to nije dobro. Došlo je dosta turista, ima kontrole ali ne možete vi spriječiti druženje, ljudi su željni toga - rekao je Huljić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 56

  • ja pa ja 19.06.2021.

    hahahaha, javio se huljić sa svojim hiljifonom. . .  

  • Cukunio 18.06.2021.

    Ako je itko zatupljivao ljude svojom glazbom na ovim prostorima - onda je to: pogodite tko?

  • 18.06.2021.

    Tonči Huljić je meni zakon,zahebava se s Madre badessom i uzima lovu.Pa naša scena je lošija od srpske za ohohoo to je činjenica

Komentiraj...
Vidi sve komentare