To je to što me zanima!

Tomašević je otkrio koliko košta nastup Gibonnija u Maksimiru za Praznik rada: 'Volim ga i ja'

U zagrebačkom Maksimiru dijele se porcije graha i štrukli, a nastupaju i brojni izvođači. Među njima su Gibonni, Martin Kosovec...
Vidi originalni članak

Gibonni i Martin Kosovec, pobjednik četvrte sezone emisije 'The Voice' nastupili su za Praznik rada u zagrebačkom Maksimiru. Program je organiziran na dvije pozornice, a Zagrepčani i Zagrepčanke uživaju u 40.000 porcija graha i 20.000 porcija štrukli od 10.30.  Nezaobilazni dio programa je i nastup Zagrebačkog orkestra ZET-a kojem se pridružuju i gosti Šlageristi. Nastupaju i bend Superstary, Ivana Galić i SoulBEAT te Tri soprana "One".

Na maloj pozornici, tik do ulaza u park Maksimir do 15 sati održavaju se predstave za djecu i nastupi plesnih skupina. U blizini male pozornice posjetitelji će moći besplatno sudjelovati na kvizu općeg znanja. 

ROŠTILJ, GRAH ILI NEŠTO TREĆE? ANKETA Kako provodite Praznik rada? Idete na roštilj ili grah?

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi maj na Jarunu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tomašević je rekao kako nastup Gibonnija i njegovih glazbenika u Maksimiru za Praznik rada stoji 35 tisuća eura, piše portal Zagreb.info, koji prenosi izjavu zagrebačkog gradonačelnika.

- Nisam ga ja birao što ga volim već zato što ga mnogi vole, a volim ga i ja. Za sve njegove glazbenike cijena je 35 tisuća eura. Njegov tim ima 14 ljudi - rekao je Tomašević te potvrdio kako cijela proslava u Maksimiru stoji oko 70.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ilcommentatore 02.05.2024.

    koncert je bio fantastičan.

  • zeljezni konj 01.05.2024.

    Pa i nije to neka lova za jedan dan, moja tri clana obitelji to skupa zarade za godinu dana !

  • cobi 01.05.2024.

    Za mene neponovljiv,gledao sam ga par puta u Osijeku i bio je fenomenalan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare