To je to što me zanima!

Tom Cruise šalje kćer Suri na scijentološke treninge

Počet će pet puta tjedno odlaziti u scijentološku akademiju New Village u Los Angelesu, koju je prošle godine pokrenuo Will Smith
Vidi originalni članak

Malena će 18. travnja napuniti 3 godine i moći će početi sa svojim scijentološkim treningom. Počet će pet puta tjedno odlaziti u scijentološku akademiju New Village u Los Angelesu, koju je prošle godine pokrenuo Will Smith.
- Djeca imaju mnoge odgovornosti od najmlađe dobi. Škola je posebno stroga po pitanju prehrane i svi se moraju pridržavati organske dijete s malo ugljikohidrata i šećera. Katie je naravno malo nervozna jer će često biti odvojena od Suri - kazao je izvor blizak obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 1Broj 13.04.2009.

    nema pravo samo odlucivati djete?..........................budale bolesne?....................maltretiranje djece?...........................sektasi?.............................JADNO I GLUPO?......................nije mi jasno o kojoj to vjeri vi ovdje pisete o katolickoj crkvi i krstenju mozda?...........................svaka vjera je ista...................................trazi od vas da vjerujete i da se odricete necega svojega , nema razlike izmedju vjera bas toliko koliko vi mislite ;)

  • lexi 12.04.2009.

    blago njoj,,,,,,,,,ovi u holivudu su svi propuvali od will smitha ,crusa i ostalih bolesnih scijentologa ,sektaši sami

  • XXL 12.04.2009.

    a gdje su tu soc. službe? zar to nije maltretiranje djeteta? 3.god.? a već bez ljubavi roditelja ako uopće i znaju što je ljubav! JADNO !

Komentiraj...
Vidi sve komentare